joi, 5 iunie 2008

Pregatiri de marea de iunie

Da, mi-am facut curaj si ma duc la mare, in iunie, cand apa e sloi si vantul bate in legea lui, noaptea o sa ma gaseasca infofolita si evident in pat:). Plec cu trenul, in zorii zilei, m-am inarmat cu rabdare, cafea, poate si o perna pt cateva minute de somn (da, iar somn) plus crema cu 50 factor de protectie. Ma duc la mare in iunie pentru ca imi place racoarea de pe plaja, nisipul nu arde, nu-i canicula, pot sta si la 2 pe plaja si sigur gasesc sezlong-uri libere.
Pregateala a inceput de luni seara, cand mi-am verificat stocul de bucati de costume de baie, mici, mari, negre, colorate, urate, vechi, unele mai noi, nimic pe plac.

Voila.

mai am de lucrat la fesieri:) dar merge de-o vama de 2 zile!

Inainte de plecare, vineri seara e musai sa dati o raita la MTR, pentru mareaaaa lansareeee DEKADENS, niste baieti si-o fata de isprava (am zis bine domnu Misho??).

Week-end-ul pare planificat bine, sa vad ce iese. Scriu din trenul de 5:37, plecare din gara Obor, de la peronul 1.

5 comentarii:

Dedi spunea...

eu mi-am pregatit budugaii de plajE si mi-am tabacit fundul pt terasa. in apa aia uda si rece nu intru pe vremea asta...iar la soare...:) se sta doar cu parazapezi.
hai k e joi si trece repede..simt!
Hristos s-a inaltat!

delia spunea...

tre sa faci un pic de baita, sa vezi cat de bine e in iunie, in apa:). iei si aparatul, nu???:))

Dedi spunea...

iau toate aparatele:
- aparatul de baut bere
- aparatul de facut plaja e cam stricat, dar il iau
- aparatul de dormit putin, ala l-am pus deja in bagaj
- si mai car, desigur si aparatul de facut poze
:P

Anonim spunea...

Ce frumos, ce frumos, eu mereu merg la mare în iunie, chiar şi în mai (după cum am făcut în ultimii ani, nu de 1 mai când e toată lumea, ci de 20, 30 ceva acolo, să fie plaja pustie şi apa rece să nu mă simt prea vinovată că mă troieneşte nisipul)...şi asta pentru că e cel mai bun antrenament pentru ce-o să vină...

delia spunea...

da..deci nu-s singura nebuna cu dor de duca?!! superr, inca o comunitate in care ma incadrez. se pare ca cu cat ma indrept spre "peste 25 de ani" devine din ce in ce mai misto viata. hai la mareeee!!!!!