miercuri, 25 iunie 2008

Existentiale

Am niste probleme de viata si de moarte si nu ma las pana nu le ucid din fasa (iar vb despre crime, sper sa nu se sesizeze cineva ca nu-i cazul):

din seria consumabile

de ce ciresele vandute de batranici simpatice la colt de strada costa 10 Ron kg? nu-s romanesti?nu-s tot de-ale noastre? si la supermarket, turcesti poti gasi mai ieftine dar macar stii ca-s modificate genetic si nu te apropii..

cum de mai exista casieritele sau vanzatoarele comuniste care te imping, te cearta, urla, trantesc sau te tutuiesc, toate dupa bunul plac? (toate aveau pana in 30 de ani, niste isterice, va zic).


de ce nu poti cumpara un produs cosmetic cu termen de valabilitate "la termen"??? am dat numai de chestii expirate si scumpe in acelasi timp.


din seria cinematografice

de ce plang femeile la filme? si de ce rad de cat de bine e ilustrata prostia feminina pe marile ecrane? nu ar trebui sa fie invers? sa radem de fericire si de dragoste si sa plangem de prostia muiereasca?

de ce modelul masculin prezentat este cel cu muschi, cu s....a mare si nesimtit??? ce facem cu grasutii simpatici, comici si prietenosi? unde sunttttttt???

de ce vor femeile mortis sa mearga la filme romantice impreua cu partenerul lor? ca sa se pupe? sau ca sa-i arate nenorocitului ca viata nu tre sa bata filmul? sau ca vor sa le comunice discret ca vor si ele copiii!

ce fac femeile cand raman singure acasa? calca? spala? gatesc? isi fac unghille? nu....se uita la filme. de ce?


din campul muncii

de ce nu stii sa te prezinti in 3 vorbe la venerabila varsta de 25 de ani?

de ce nu-ti scrii CV-ul corect in limba romana dar pretinzi ca vorbesti 2 limbi straine, nivelul mediu-avansat?

de ce promiti ca ajungi la un interviu, confimi de 2 ori dar cu 2 ore inainte nu mai raspunzi la telefon, ba mai mult, il si inchizi? crezi ca e frumos?

daca ai putere si coaie si pretinzi ca esti sefa peste un departament, de ce abuzezi de toate acestea si faci viata un calvar colegilor tai, barfindu-i, exploatandu-i si faci pe isterica? asta e valabila numai pentru femeile care stiu cat nu valoreaza acasa si cred ca pot recupera la serviciu.

tot pentru sefe: de ce esti invidioasa pe colegele tale dragute, istete care intarzie 10 minute in pauza de pranz?


4 comentarii:

Dedi spunea...

grasutii simpatici, comici si prietenosi sunt intr-un serial (deja) vechi - il cheama George Constanza.
Cat despre consumabile - eu ma intreb cat oare vom mai avea SANSA sa mancam rosii, ardei si castraveti de gradina; branza adevarata, si slana afumata? In UE nu mai exista asa ceva. HAI SA NE BUCURAM DE ASTEA macar. ;)

delia spunea...

io vreau sa pot cumpara cirese ieftine si bune, nu un kg care sa coste cat un pranz.

Laura spunea...

@dedi
George Constanza simpatic, comic si prietenos?!?!??!?!?!?!

@delia
citisem zilele-astea pe un blog ca toate lucurile-astea despre care te intrebi "de ce?!" nu-s chiar atat de rele, ca te fac sa te simti mai bine despre tine. :P look at it that way..

despre cirese sunt si eu de acord.. dar azi sunt lucky si happy ca mi-au adus ai mei muulte de la ei din gradina. multe, bune si bio :D

Delia spunea...

misto, deja ma simt mai bine avand in vedere prin ce am tecut iar de dimineata (o sa scriu in cursul zilei), pls trimite-mi si mie link-ul. stii ce ma sperie? ca pun din ce in ce mai multe de ce-urii?? si ca toate se refera la lucruri care ar trebui sa para normale si simple.

mi-am luat niste cirese si eu, bune dar scumpe. sper sa ma razbun in week-end, la tara si sa dau iama printr-o gradina.