marți, 17 iunie 2008

Destabilizare in front

Week-end-ul trecut am fost un pic destabilizata moral si fizic, am dormitat mai mult decat de obicei , m-am obosit inutil carandu-ma intr-un mall la mama naibii si a mai fost si 15 iunie, zi care pe mine ma cam deprima. O sa-mi fac psihanaliza si vad ce iese.
N-am gasit toate cauzele dar am gasit solutia. M-am tuns scurt ca s-o iau de la capat. Visul din copilarie mi s-a adeverit, incurajata de Dedi sa purced la asta , care spera ca macar in somn sa fiu frumoasa, daca tunsulica n-oi fi. A iesit ok pana la urma si pana la urmatoarea tunsoare.

Inca nu m-am imortalizat, tre sa ma obisnuiesc cu noul look de baietica roscat, si bine ca n-am pistrui ca nu mai ieseam din casa. Imi da o libertatate de miscare si am ceafa goala, ceea ce e ff tareeeee mai ales in metrou, la caldura, cand nu mi se mai lipesc cretii de pielea capului. As putea face o apologie despre cat de faine sa te tunzi scurt, sa nu te mai obosesti sa-ti prinzi parul sau sa stai mereu cu mana in par. Dar n-o fac, promit ca ma documentez si fac un tratat despre psihologia parului lung si a parului scurt, vazuta prin ochii barbatilor.
Mie intotdeauna mi s-au parut f sexi femeile tunse scurt , sigure pe ele si independente. Clisee, stiu, dar asta vad io prin ceafa lor golasa.

De ce le-or fi placand barbatilor femeiele cu cosite buclate , blonde, brune sau roscate? Nu s-au saturat oare sa le tot adune firele cazute prin casa, pat, masa, haine?

p.s am scris cu portocaliu pt ca mi-as fi dorit sa fiu si morcoveata, dar nu mi-a iesit. mai incerc:).

8 comentarii:

Anonim spunea...

Pozeeee! Pozeee!:)vrem pozeee!

Delia spunea...

vine si pozele spre sf saptamanii intre o nunta, un eveniment pozar, un curs de Bucuresti si adormit seara, rapid, pana nu se face 12:).

Mikidos spunea...

Cum sa nu iti iasa Morcoveatza?!I know some people! Am o prietena care are o vorba vis a vis de par si mers la tuns: bre, parul si unghiile cresc la loc, deci taiati, taiati:))
Pup, abia astept sa te vaz!

Delia spunea...

pai a iesit un roscovel spre blond dragut, data viitoare o sa fiu mai indrazneata. cat despre tuns, acu sunt multumita, sta mai bine dupa 2 nopti in perna, parul are chiar un aer de nespalat elegant:). n-aveam curaj sa ma tund pt ca nu erau oameni langa mine care sa ma sustina, acuma am

Simona Corlateanu spunea...

Eu vreau sa stiu ce barbat culege firicele de par de pe canapea, covor, haine...etc? :)
Cu sigurantza nu vreau sa il cunosc...freak!

Delia spunea...

tu sa taci, ca esti blonda cu cosite lungi, e si normal sa reactionezi:)). dar stii ca esti singura blonda valabila din viata mea, asa ac pe tine te iert:)!

Delia spunea...

monaaaa, m-am tunss scurtt, heiiii:!!

Anonim spunea...

Prietena mea se tunde bross dar vara umbla numai rasa pe cap. Am scapat-o de dat banii la coafor pt ca o tund la 1 iar in parti si la ceafa o rad cu lama pana ramane pielea fina. Ii creste foarte repede iar vara o rad la 2-3 zile ca se vede urat pielea capului.