joi, 2 octombrie 2008

Cum sa fii o femeie perfecta

Cred c-o iau razna cu atatea reviste de femei. In fiecare luna cumpar cel putin 3 reviste si de fiecare data ma simt ca o cretina ca aia nu fac, aia nu stiu, asa nu ma imbrac, ce sens mai am de fapt? Si ce caut in pat cu revista in mana cand ar trebui sa-mi dau frau liber fanteziilor si sa aplic tot felul de scheme sexuale, ca doar asa se cucereste un barbat, nuu? Nu culcandu-te cu revista, telecomanda sau cartulii ratacite pe sub perne.
Si evident incep dileme muieresti in care imi fac mea culpa ca nu dau cu aspiratorul mai des decat mama, ca nu gatesc si ca nu folosesc cuptorul in loc de tigaia cu mult ulei (nici n-avem cuptior), ca nu frec greia din baie macar de 2 ori pe luna-atentie la germeni- ca nu ma imbrac casual-office in loc sa ma duc cu tenisi, ca nu sunt iubita perfecta.
Toti specialistii din aceste pseudo-reviste RECOMANDA ca e MUSAI sa fii o buna gospodina, o buuunaa iubita, o buna calcatoreasa, o buna menajera si o buna viitoare mama. Ca sa nu mai zic de o buna carierista. Adica sa performezi 8 ore zilnic la serviciu, sa faci o ora pana acasa, dar sa ajungi fresh si pentru inca 4 ore, pana te culci, sa-ti indeplinesti indatoririle casnice.
Gatit, spalat, curatat, pupat iubitul, aplicat o masca de curatire, facut de unghiute, iar pupat iubitul, nu care cumva sa ti-l neglijezi plus gimnastica obligatorie. Pai se poate doamnelor? Asa permitem noi specialistilor? Sa-si bata joc de viata noastra sentimentala? Chiar m-am intrebat cine sunt acesti specialisti care au mereu raspunsul potrivit? Cine? Vreau sa-i cunosc.
Pana sa ma enervez, imi fac analiza SWAT si descopar ca la capitolul pupat stau binisor..mai trebe lucrat..in rest NIMIC. Adica cate ff putin din toate. Nu bifez reteta femeii perfecte, ma conformez si ma gandesc la viitor. E cam sumbru, ce-i drept, dar ma gandesc ca macar sa fiu o mamica odihnita ca la somn sunt campioana.

4 comentarii:

Anonim spunea...

eh, voila! bine ai revenit, mi-a fost dor de tine (asa) :):)

Anonim spunea...

Eu m-am hotarat sa las pe seama specialistilor/specialistelor misiunea de a inregistra scoruri perfecte la categoriile: gospodina, iubita, femeie de cariera, cea mai buna prietena, cea mai populara din grup, the party animal etc. Eu vreau doar sa ma simt bine in pielea mea. Si sa am suficient timp sa dorm :)

Dedi spunea...

haha!
noi sa fim sanatosi! :)
am un prieten care scria la o revista de femei si sfatul pe care il dadea mereu femeii perfecte era;
"fa-i un blowjob - asta rezolva totul!"

asadar, fetelor, daca ascultati sfaturile revistelor pt voi, inseamna, defapt, ca ascultati tot de barbati....suntem peste tot. hihihi

Delia spunea...

@raluca: ce nu fac eu pentru siguranta citirorilor:))
@ cristina: cata dreptate ai cu somnul si mi-e ciuda ca nimnei nu pomeneste nimic de "odihneste-te cat mai mult pa a te mariti si faci copi..apoi vei regreta aceasta perioada"! cred ca in curand deschid blog si PRO ODIHNA:))
@dedi: pisi, vreo sugestie? io zic ca mai bine dau barbatii sfaturi decat sa lasi muierile nevrozate sa iti recomande cum sa fii sexoasa anului:).