duminică, 5 octombrie 2008

The Badics

Sambata am haladuit prin oras si ghiciti peste cine am dat? Familia Badica era cu copil, pesti, prieteni, bors si energie in Piata Amzei unde si-au facut datoria de tineri mestesugari  gospodari dobrogeni. Am gasit o Simina-pustoaica "vanzatoare" energica si relaxata, un Mihai vesel cu gura pana la urechi si pus pe sotii si, cel mai important, un Vladut foarte sociabil, zambitor fara dinti si deschis pentru noi prietenii. Mi-a stat in brate cuminte  si relaxat la dialogul meu tamp, a stat la pozele lui Dedi si a promis ca ne vom mai revedea, ca mai avem multee de povestit. Pot sa confirm si eu ca ciuful care l-a facut celebru e real, ca e cuminte si plange numai cand ii e foame si ca e vesel si deloc pretentios cu cei care-l zbantuie in brate. Ii multumesc ca mi-a suportat si accesele timpurii materne iar Siminei ca mi l-a incredintat fara nicio problema. Pacat de portia de peste pregatita de Badici si prietenii lor, pe care n-am apucat s-o gust si am uitat-o la targ. Emotia e de vina:).  

4 comentarii:

Anonim spunea...

Vaaai :) N-am cuvinte. Cred ca trebuie sa fii foarta fericita daca ai tinut in brate un baietel cuminte, voios si zambitor. Mai ales ca Vlad e vedeta acum :) Ma bucur pentru tine.

Delia spunea...

da..am fost asa de vesela sambata, toata ziua numai despre asta am vb. iar duminica dimineata m-am trezit cu febra musculara la brate...e greu micutul, acu chiar o inteleg pe Simina cand zicea ca o dor salele:).dar e f cuminte si usor de comunicat cu el.

Mikidos spunea...

ce scumpete!! tu pisi, apuca-te de treaba! uite cat de bine iti sta!

delia spunea...

:)) inca nu, mai astept sa vina ala cu ciuf, asa ca al lui Vlad:)).