vineri, 11 iulie 2008

Experienta culinara de nota 10!


In blogosfera ai parte de experiente de orice fel fara sa te plictisesti de niciuna. Poti fi creator de pantofi zambitori, poti crea accesorii uschite, poti fi critic literar sau de teatru, poti fi gazda unui restaurant cu mancaruri alese. Pe toate le-am testat pentru ca incurajez pornirile din suflet.

Ultima incercare de acest fel a fost sa poposesc pe taramul Fursecului Mecanic. Si bine am facut. Se scrie despre el peste tot, se vorbeste incet dar clar, ca sa nu i se piarda urma, si toata lumea vrea ceva de la el. El nu vinde nimic, el daruieste. El face fursecuri si dulciuri in casa precum altadata, el reinventeaza o reteta pe care noi am testat-o in copilarie. Cu fiecare fursec facut de el, pierde un strop din energie. Energie recastigata din zambete si strangeri de mana. Sunt fericita ca am avut ocazia sa gust din fursecul nr 5 un amestec de ciocolata de casa, martipan, spuma de nuga si multe amintiri din copilarie.

Ii multumesc lui Dan pentru aceasta bucurie si pentru ca m-a insotit, pret de cateva minute in casa parinteasca, in serile de sambata cand mama cocea "ceva dulce pentru fetili meli":).

4 comentarii:

Anonim spunea...

Am lasat si io abia acum un comentariu la articolul "Celui care..."
La blogul tau nu ma pot abona pt a fi anuntata prin e-mail la fiecare noua insemnare?
Delia

Delia spunea...

buna, multumim, nu stiu nici eu exact cum sa te abonezi, proabil ca merge cu "subscribe in a reader". incearca asa, dc nu, nu-i bai, nu-s cine stie ce scriitoare si nu pierzi nimic interesant. iti recomand cu caldura blogul nostru, cel cu metroul, dc poti sa ne si sustii, ar fi minunat.

Laura spunea...

eu am incercat sa subscribe in google reader la blog-ul tau, daaar there are no feeds. ca sa fie trebuie doar sa schimbi o setare din setting/site feeds/allow blog feeds. would be greatly appreciated ;)

delia spunea...

:))) merciiiii, ti-[am zis io ca esti mare si istetica.sarumana, acu ma ocup!