marți, 1 iulie 2008

S-a dat startul la defulari

Am promis si am facut-o. Nu stiu cat inspirati suntem sau vom fi, nu stiu ce impact social va avea sau cate plangeri vom primi, cert e ca de azi poate deveni si instrumentul vostru de defulare.
Blogul meu si al lui Dedi s-a lansat in eter acum cateva minute cu mare elan si spirit pamfletar. Daca ne stiti si ne mai cititi, aruncati cate un ochi si pe asta micu, sper sa merite efortul.
http://metroulgreu.blogspot.com/

Iata mai jos si textul de inceput:

Suntem 2 traseisti cu metroul, zilnic ne deplasam de voie si de nevoie catre cele trebuincioase. Si tot in 2 am ajuns la concluzia ca e cel mai bun mijloc de transport dar nu si cel mai confortabil. O fi metroul eficient dar nu relaxant. Si fiindca ne-am saturat sa ne enervam in fiecare dimineata la, in si despre metrou iar varianta cu psihiatrul e un pic costisitoare, am decis sa ne bagam picioarele in Metrorex si sa facem un blog.

In niciun caz nu va fi un blog utilitar despre trasee, statii, vatmani sau sindicatul de la Metrorex. Insa cu siguranta va fi un jurnal cu retete despre cum sa nu te enervezi cand stai ca prostul pe peron sau chiar in tren, despre oamenii care calatoresc zilnic si carora li se citeste pe fata amaraciunea, despre noi toti si pataniile noastre.
Speram ca acest blog cu iz de pamflet sa fie locul vostru de defulare zilnica, daca pe Metrorex nu putem sa facem nimic!

ca sa fie clar: Incurajam mijloacele de transport in comun cu toata puterea , dar descurajam comportamentul regiilor de transport, al primariilor, al conductorilor, al ascultatorilor de manele pe speaker, al celor care dau buzna la urcare in tren, al casieritzelor care stiu doar sa bata cu cheia in gemul custii de sticla. Drum bun!

Niciun comentariu: