miercuri, 23 iulie 2008

Delia Andreia Marin

Ciudata mai e si viata asta. Cine ar fi crezut ca as putea deveni vedeta macar prin comparatie? eu nu, in niciun caz. Dar sa va spun povestea asa cum am aflat-o si eu din ziare, cand m-am intors de la mare. Cica Andreea Marin, also known as Zana Maseluta, ar fi lansat o mare moda cu influente africane, sambata trecuta, la Mamaia, in jurul orei 18.00. Ne referim la turbanele very stylish, excuse my frenxch, pe care a avut curajul sa le poarte la un mare, mega, super, megaloman festival de moda italian. Indraznesc aici sa contrazic paparazii, sursele stirii, cunoscutii ei, chir si toata pleiada de spectatori si sa va furnizez adevarul gol golut.

EU am fost cea care a lansat aceasta moda pe plajele Marii noastre foarte negre, EU am avut curajul sa defilez la malul marii cu un turban in cap, EU sunt cea careia ar trebui sa ii revina toti laurii.
Iata si dovada:



Acest post este dedicat mamei mele, care imi viziteaza blogul de la 2000 km, sa se bucure si ea ca are fata model:).

5 comentarii:

Dedi spunea...

:))
operatiunea "furtuna in desertul din capul ziaristilor"

Anonim spunea...

In capitolul "fata mea este model, urca firma pan'la cer",zic si eu felicitari Delia pentru curaj...nice "tourban"...oricum e frumos sa defilezi la mare!

delia spunea...

multumiri si plecaciuni, recunosc ca a fost greu la inceput dar ma pot obisnui cu timpul, daca piata o cere:).

Mikidos spunea...

hm..daca dumneata purtasi turban la Marea Neagra, apoi afla ca eu purtai in Maramures:))) Are mama doua fete..cucuiete:))

Delia spunea...

vreau dovada:).