miercuri, 24 septembrie 2008

(RU) Perle, episode 3

In ultimele zile am avut programate in jur de 30 de interviuri insa numai 6 candidati au avut chef sa se prezinte. Las la o parte nervii si ma gandesc sa ma defuez cu CV-urile si perlele lor.

Extras dntr-un CV feminin:
Functia ocupata: lucrator comercial
Descrierea postului: Este un job ok.unde intru in contatct cu oamenii si asta ma ajuta sa fiu mai comunicativa si mult mai sociabila. Desigu, existe si parti mai mult sau mai putin urate,ca la fiecare job,dar trebuie sa trec peste ele pentru a putea reusi in cariera si in viata.

Functia ocupata: lucrator comercial
Descrierea postului: era ok dar nu era pentru mine

Extrase din interviuri reale:
"M-as vede in 2 ani ca si directoare" (proaspata absolventa de LITERE)

"Impropriu spus ca am fost agent, nu stiu, adica cum sa va explic, impropriu ca am lucrat la ei vreo 5 luni, numa ca sunt legat de ei sentimental si nu pot sa le fac asta. Nu stiu cum sa va explic" (aici am clacat nervos si am scurtat interviul pentru ca in 15 minute nu a stiut sa se exprime corect intr-o romana simpla si la obiect)

"Timpul costa bani si nu vreau sa imi pierd timpul cu dvs" (la fel..l-am dat politicos afara..poate trebuia sa-l scot in suturi)

" Ceva posturi de secretare sau ..nu stiu..ceva mai usor,nu aveti? "(nu ca nu suntem la Bursa locurilor de munca)

"Stiu sa fac de toate..pe santier..am lucar de la 15 ani, orice stiu. Angajati-ma."

Vazand calibrul candidatilor mei am inceput sa intreb in stanga si in dreapta sa vad cum sta treaba si in alte curti. Se pare ca toti cei din RU se confrumta cu o calitate indoielnica de candidati care sunt la vanatoare de banuti si de experiente. Sa ma indrept sau nu spre alte zari?

9 comentarii:

Mikidos spunea...

vezi ma ce cretine is formularele alea de pe net! Cum adica unde ma vad peste 5 ani? La naiba..ma vad IN VIATA! :)) Hai recunoaste ca in afara de nervi unii te dixtreaza, aia simpatici! nu?ihihihhi

delia spunea...

adevarul e ca is niste vrajeli toate intervurile lor on-lien, cat despre distractie....cateodata rad, cateodata deloc. cred ca am cam trecut de faza de fun..din pacate. problema e ca nu mai sunt obiectiva si i-as bate pe toti.

Dedi spunea...

as putea spune:
e frumos in RU, dar nu prea....gen

Anonim spunea...

Eu zic ca te-ai plictisit de RU-HR asa ca eu zic sa incerci in presa, sa zicem la ...Impact.

delia spunea...

sau la ...compact:)

Anonim spunea...

upsssss:)!!!!!!!!!!!

delia spunea...

la Impact parca n-as vrea inca pentru ca ar trebui sa ma hotarasc intre: Jurnalul National, Felicia, Antenele toate si radioul trustului. Mai bine o iau cu baby steps:). Deci sunt citita si la Reno:).

Anonim spunea...

vreau si eu sa citesc cv`uri !!!

delia spunea...

hhahahh..pare ca vrei dar nu stii in ce te bagi, mai ales pt ce posturi caut io. mai devreme venise o tipa care facuse si studiase: drept, antropolgie, jurnalism, stewardesa, call-center, comunicare, sociologie si resurse umane:))). si venise pt asistent manager:).