miercuri, 3 septembrie 2008

Vineri la Radio Romania Actualitati

Metroul Greu va fi vineri in direct la Radio. In jur de ora 11 si un pic cuplul vesel care are timp de bloguri va fi invitat sa vorbeasca despre primul lor copil. Va fi asa de intersant sa intram intr-o conferinta, pe calea undelor, din locuri diferite, eu de la Universitate, Dedi de la Pipera si sper ca Dedi sa-si controleze bataitul de picioare:). Suntem asa de bucurosi si emotionati incat sper sa nu uitam sa vorbim despre esential si nu despre alte activitati conexe ale cuplului: foto, cantat, bucatarit, curatenie, bere, dormit. In fond, pe cine intereseaza?

6 comentarii:

TreiBadica spunea...

vineri o sa fim plecati in delta, dar mutam pe Romania Actualitati. sigur se prinde...pe la ce ora?

TreiBadica spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
TreiBadica spunea...

eu postasem de doua ori acelasi lucru.

delia spunea...

nu-i nimic, primesc si de doua ori:). mai veniti! vineri in jur de ora 11 si 5, cam asa o sa intram in direct, acum chiar o sa avem emotii daca stim ca-s si ascultatori de vaza:).

Anonim spunea...

ah, n-s in tara,sa te ascult, dar cred ca la intrebare iti pot raspunde:
pe cine intereseaza?pe nimeni si pe toata lumea!succes!daca intri la mine pe blog, sa vezi ca mai e putin si ajunge post de radio sau macar ziar;-)

delia spunea...

da, corect! de fapt cred ac ne si cunoastem prin interemediul nebunicii de Mihaela, nu?:)Lumi? is that u??? sarumana de vizita