marți, 16 septembrie 2008

(RU) Candidatul meu preferat

M-am intors la birou dupa 3 zile intense de Sudul Frantei, detalii in alt post, impreuna cu poze. Nu mi-a fost deloc greu sa ma trezesc din reverie pentru ca am primit un CV cu o poza graitoare pentru generatia McDonald's. Voila:



si cateva extrase la fel de inspirate:

1. Care este cea mai mare realizare profesionala de pana acum?
Achizitionarea pana la varsta de 20 de ani a unui automobil de clasa medie.
2. Care este cel mai mare esec profesional de pana acum?
Pierderea unor ocazii de a-mi schimba viata rapid intr-una mult mai buna.
3. Unde va vedeti peste 5 ani?
Intr-un Mercedes clasa S mergand spre banca al caruia sunt director.

Dilema: sa-l chem la interviu macar asa de fun sau....??

15 comentarii:

Dedi spunea...

nu pot sa cred!!!!!!!!!
cocalari.ro in direct.
sa il chemi, dar sa filmezi. e multe rebuturi pe lumea asta. hahahahahahahahaaa!!!!!!!!

Cristi spunea...

interviu filmat ! neaparat ! :)

Anonim spunea...

Nu nu nu nu nu nu nu!!! O sa ii lasi impresia ca l-ai chemat pentru calitatile pe care le 'emana' si o sa vrea sa si le puna in evidenta

delia spunea...

pt baietii din pipera: sunteti cu capul! nu fac asa ceva, ma opresc aici, nu vreau sa ma amendeze cineva pt ca public chestii confidentiale.
purple: fetita, el si-o cam cere, nu crezi???

Dedi spunea...

inca ceva...astia nu sunt generatia mec, sunt generatia drace&cabanna, louis vomiton, arOmani, pizma, adi(de la)das, maic(mike), mercedRes, BMWC si altele...huo!!!!

delia spunea...

da..asa e dar tre sa munceasca si ei, nuu? din pacate astia ajung manageri, tragatori pe sfoara si cate si mai cate. totusi mie imi trezeste mila, sigur se ascunde un baietel speriat sub ochelarii de smecher.

Anonim spunea...

Salutari post deformare. Sunt curios ce serviciu cauta micul Guta-Minune-de la Valcea.

delia spunea...

aplicase pt inginer comercial constructii si agent de vanzari. tu unde crezi ca s-ar potrivi, ca eu am probleme de etica in acest moment?!!

Laura spunea...

Delia, trebuie să-l chemi! trebuie! chiar dacă nu filmezi și nu povestești pe blog (deși noi am vreaaa), e o ocazie pe care n-o poți rata! ohhh, the life experiences you get to live when you work with people!!!

delia spunea...

l-as chema dc nu as avea acum probleme de etica. e al 30-lea cV pe ziua de azi care "isis bate joc " de mine. sincer incep sa nu ma mai amuz si sa trec si peste faza cu marea experinta de viata care te intaresre si te pregateste de tot ce-i mai "rau". mi-e sila, sincer. vreau sa lucrez dar nu am cu cine. hai c-am devenit serioasa, nu asta era scopul:).bafta si tieeee:))).

Cristi spunea...

baietel speriat !!!??? asta sigur te-ar calca pe trecerea de pietoni ! ...cu masina lui de clasa medie :)

delia spunea...

da....uite ca la asta nu m-am gandit. ca de obicei, sar in apararea tuturor animalelor si fiintelor fara drept de apel:).

Anonim spunea...

Inginer constructorrrrrr....eu as incerca sa-l angajez la RTR. Nu conteaza functia ca astia angajeaza pe oricine...uita-te la mine...constructor, cu masina medie...

TreiBadica spunea...

sa vina! supertare. generatia mtv reloaded! emporio?@??@?@ nu mai zic nimic.

delia spunea...

dupa numarraea voturilor care a durat toata nopatea, am decuis sa chem baietasu' la interviu. nu filmez ca n-am cum dar promit sa fac o recenzie clara si la obiect. ma rog....dc oi putea:).