miercuri, 26 martie 2008

Nimic despre mine


Cica de ce nu am mai postat nimic de cateva zile? Pai am tot vrut si subiecte aveam. Pana si bancuri aveamk, desi nu stiu sa le zic. Din metrou am doar povesti normale, cu oameni multi, care alearga si pe scaune, urati. Doar un tanar cu mustata mi-a atras atentia. El citea o cartea despre cresterea copilului, cu un nesat extraordinar. Nu m-am putut abtine sa nu zambesc, mi-e drag de barbatii care au urme de tatici pe ei. Apoi am fost ocupata cu interviurile "in campul muncii", cu oameni din ce in ce mai faini si am ajuns sa ma si indragostesc de o tanara de 20 de ani superba, dezghetata, cu ochi de caprioara. Mai sunt ocupata cu mutatul, faza ca nu am rafturi de baie si dulap pt haine imi sta un pic pe creier.Ikea, asteapta-ma. Plus plecatul in vacanta de vara , nu stim inca unde, Amsterdam, Florenta, Munchen, Paris sau.....Costineti?:(. Am inceput si 3 carti si am terminat "Manualul de stil" al Danei Budeanu, pe care, zice-se, orice femeie ar trebui sa-l aiba in casa. Ma termina ca nu am balerini, 3 perechi de jeans, palarii, rochii de zi si "pantofi superbi".

Pana una alta, ma refugiez in week-end in casa parinteasca pt mai mult curaj in viata reala.

4 comentarii:

Anonim spunea...

sa iti explic. orice s-ar spune, balerinii sunt o crima la adresa picioarlor. nu tu comoditate, suplete si avant. talpa plata, cu calcaiul mai jos decat ai purtat ever, da dureri in talpi, pulpe si orice muschi care are legatura cu picioarele. sa mai spun si ca la inaltimea noastra, incaltate in balerini aratam ca niste miniaturi. ceea ce nu ar fi rau, daca miniaturile in cauza nu ar parea ca au picioare de 30 de centimetri si ca doi butuci.
de unde stiu? dupa manualul in cauza, am alergat si mi+am luat balerini. bad idea!

Anonim spunea...

by the way, anonimul de mai jos eram eu:P
deh, daca scriu comentarii la serviciu:D

Anonim spunea...

scuze de offtopic: am reusit sa intru pe pagina lui Dedi de pe blogul tau, d-abia. pe blogul meu n-am reusit sa deschid link-ul.

merci mult, imi plac lucrarile lui. tinem legatura.

delia spunea...

draga zmeura, promit ca zilele astea facem portofoliu de poze de nunta. multumim ca sprijiniti un tanar si inimos fotograf.