luni, 9 ianuarie 2012

Cautam o tanti

Nu credeam ca o sa mi se intample mie, dar asa e viata, te bate cu propriile arme. Nu credeam ca tocmai eu o sa zic asta, dar adevarul e ca prefer sa mai stau acasa cu copilul decat sa ma apuc de munca. Oricat e de greu si de solicitant si un pic de alienant, as face orice sa mai stau macar pan la 2 ani cu Luca. Dar nu-i dupa cum vreau eu, asa incat din martie nu o sa mai fiu asistata social de statul roman si va trebui sa imi gasesc un job. Ceva. Un part time care sa imi permita sa lucrez de acasa, sa aduca ceva banuti cu care sa platim scutecele si mancarea copilului, si in acelasi timp sa pot sa fiu si cu ochii pe el. Dar ca sa pot lucra de acasa imi trebuie pe cineva care sa stea si sa imi intretina copilul cat dau niste mailuri, telefoane si fug la niste intalniri. Nu cautam o bona, nu-mi place ideea de bona, mi se pare rece si taios. Cautam o fata, doamna, tanti care sa se joace cu Luca, sa ii dea de mancare si care poate sa si reuseasca sa il culce la pranz. Deocamdata eu ma ocup exclusiv de adormit copilul pt ca adoarme la san, dar poate in timp, la somnul de peste zi va reusi sa adoarma si altfel. Divaghez si o dau in altele. Deci: daca stiti pe cineva interesat sa stea cu copilul Luca, dati un semn.
Avertizare obiectiva: Luca nu e un copil comod, are nevoie de atentie exclusiva, plange dc e lasat singur in camera, se joaca singur in toata casa doar daca e cineva in imediata lui apropiere, nu mananca mai deloc, sta maximum o ora in carut afara si vrea f mult in brate si dragalit. Ia sa vad acu cin se mai baga:).

2 comentarii:

Nicoleta B. spunea...

Stiu eu pe cineva care ar fi incantata sa l cunoasca,sa stea,sa se joace cu Luca : Subsemnata.Cu toate ca avertizarea obiectiva este prezenta,mi ar placea sa ma bag :) As vrea(daca doriti) sa primesc de la dumneavoastra o adresa de contact prin care sa vorbim mai multe.Adresa mea este: nicoletabercaru@yahoo.com In incheiere (aici,pe blog) va doresc un an nou plin de realizari si bucurii! Un semn semnat de subsemnata :)

delia spunea...

Nicoleta, multumesc. Ti-am scris dar nu e buna adresa de mail. Scrie-mi tu la dobreja82@gmailpunctcom