joi, 12 ianuarie 2012

Casa noastra

In noiembrie am facut o sedinta foto pentru numarul de decembrie al revistei Casa si gradina. Nu o sa postez toate fotografiile din casa, ci doar cateva care au fost scoase la montaj si care noua ne plac pentru ca sunt rare cele in care aparem toti 3.

3 comentarii:

Paulina spunea...

Buna Delia

M-am chinuit sa caut pe net articolul din casa si gradina si nu-l gasesc poti tu sa-mi dai mai multe detalii unde sa-l caut?? Citesc cu placere blogul tau. Si eu am o fetita cu 2 sapt mai mica decat Luca si m-am regasit mult in posturile tale. Multumim ca imparti cu noi nelinistile tale!

Delia spunea...

din pacate revista nu publica on-line toate materialele si pozele au aparut doar in varianta de print, la chioscuri; nu stiu daca se mai gaseste editia din decembrie.
sa va traiasca fetita:)
cat despre nelinisti, nu scriu nici macar 30% din cate simt, restul postarilor se duc pe apa de la dus, acolo se pare ca gandesc cel mai mult in ultimul timp:).

Paulina spunea...

Pacat ca nu publica :( noi nu suntem in tara asa ca nu vom putea cumpara revista. Cumpara un calculator waterproof caci ne-ar placea sa citim mai multe despre familia voastra minunata!!!