marți, 28 septembrie 2010

Ce stim pana acum?

Avem vesti legate de sexul copilului care nu ne-a salutat la ultima poza ecografica, fiind ocupat cu somnul de dupa-amiaza; totusi, ne-am bucurat sa ii vedem funduletul si niste manute si picioruse care tresareau a deranj in timpul somnului. Ceea ce ne-a amuzat teribil si am conchis impreuna ca seamana cu mama lui care face foarte urat daca e trezita fara motiv.
Bunnn, deci se pare ca o sa fim parinti de baietel. Asta e verdictul medicului care ne-a asigurat ca 90% e de sex masculin si ca n-ar mai fi sanse sa se schimbe ceva pana la final.Prilej de mare bucurie in partea paterna a familiei caci va duce neamul mai departe, si mai mare bucurie in partea familiei materne care nu a avut pana acum vreun baietel de crescut.
Noi suntem inca sub socul vestii, in sensul in care nu ne asteptam inca sa aflam ce fel de copilandru vom aduce acasa, asa ca incercam sa ne inchipuim parinti de baietoi cu parul mare, cret si balai, cu picioare lungi si pe care sa il dam la scoli inalte.
Partea cea mai frumoasa este ca pana la un al doilea copil, eu voi ramane printesa familiei si ca voi avea doi baietoi de dragalit:).

8 comentarii:

raluca spunea...

Felicitari. E misto sa fii mama de baiat! Stiam eu ca vei afla inaintea mea :)

Carmen spunea...

Uau, numai de baietei aud in ultima vreme. Felicitari!

delia spunea...

Raluca:așteptăm confirmarea de La 21 de sapt ca sa ne apucam sa zugravim pt baietel! Deja îmi place mult ideea!
Carmen: si noi numa baietei avem in jur, s-a luat repede!

sultana spunea...

eh, asteptam si eu o printesa, macar la altii :) haide ca o sa fie bine, compunem echipa de fotbal incet-incet

Anonim spunea...

Sa va traiasca si sa fie sanatos. Si tu la fel draga mea. O sa fii o alintata:). Va pup.
Maria

Diana Vasiliu spunea...

Boys (will) rule.

Unknown spunea...

Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro.

Lexi spunea...

sa va traiasca!:)