luni, 20 septembrie 2010

Din nou burtaIata ca acus intram in luna a cincea (peste vreo 2 sapt) si riscam sa nu ne imortalizeze sotul. Din fericire, cheful de pozat ne-a revenit amandurora si am scos burta de dupa textila si-l prezentam pe copilul-fetus la aproape 15 saptamani.

4 comentarii:

Ema spunea...

Foarte frumos, asa de frumos ca mi s-a facut dor de perioada sarcinii,cand stiam ca gagalicea se simte asa de bine in burtica, asta mai ales prin prisma zilei de azi, cand Tudor a cazut a doua oara din pat (intr-o fractiune de secunda de neatentie a mea) si ma simt asa frustrata ca nu pot sa-l protejez pe cat de bine as vrea. Nu s-a ranit, doar s-a traumatizat nitel. Ufff, chiar ca are nevoie de un inger pazitor, fie asta basm sau nu! Ca sa revenim, esti o gravida foarte frumoasa, pacat ca talciocul tau nu m-a prins nici acum disponibila de o plimbare pana-n centru, ca sa te cunosc.

delia spunea...

ema draga, talcioc mai fac, probabil in iarna asa ca ne putem vedea atunci; cat despre copii si siguranta, dupa vestile de azi cum ca astia vor sa scada iar indemnizatiile, nu mai cred in niciun fel de siguranta. mai bine sa tinem copii in burtica mai mult, sunt mai safe acolo;

sultana bp spunea...

burtica la control! da, e bine. e gravida fata, clar :)

delia spunea...

deci da?? se vede, da? gata, s-a consemnat, ne imbracam si mergem acus la control sa vedem ce-o zice si domnu docteur!