marți, 3 noiembrie 2009

Demonii unei viitoare mirese

Oh, da, exista! Tropaie in mintea si in casa mea de cand cu rochia de mireasa. Adica de cand m-am hotarat ce, cum, unde si de ce voi purta in marea zi. Si atunci a inceput totul, structura mea interioara de viitoare mireasa pe care o credeam indestructibila s-a clatinat si iata-ma prinsa in jocul nuntii. Joc pe care credeam ca n-am sa-l joc asa cum ar vrea ea. Adica mireasa nevrotica. Deocamadata am doar niste simptome de frica si niste vise grele cu pantofi care nu se potrivesc unei rochii perfecte, cu niste verighete care nu-s alea pe care le vrem si cu invitati pe care nu-i cunoastem. Dar cele mai grave sunt visele pe timp de zi in care rochia mea nu iese, rochia nu are culoarea potrivita, rochia nu ma incape, rochia e f scumpa, rochia nu iese si basta.In ritmul asta, rochia ma va distruge iar cele 6 luni cate au mai ramas vor fi un chin.
Solutia? Mirele zice ca rochia va iesi perfect si ca sunt nevrotica, ca n-ar trebui sa imi pese atat de mult de o simpla rochie de mireasa......:))) right, de parca bridezilla din mine s-ar linisti:)).
Primul demon al acestei nunti f relaxate: rochia.
Oare cati vor mai urma?

5 comentarii:

sultana spunea...

eu ti-am scris si pe mail. ma amuza dar ma si induioseaza sa te vad asa :) hai ca facem.
e un pas important si e normal sa-ti faci griji, insa, calmeaza-te si ia-le pe rind, ai timp. gindeste-te ca esti mai tare decit nu stiu cit la suta dintre fetele care nu se marita de teama, iar cind o fac nu le mai pasa/cum/de ce/cu cine, numai sa nu ramina fete batrine :)

delia spunea...

doamne, ce m-a speriat mailul tau, sincer, si acu ma gandesc la el:)). ma tot tin sa-ti raspuns, dar tre sa compun ceva special pt tine.chiar, la faza asta cu maritisul si teama nu m-am gandit, e si asta un confort. ia sa nu-mi mai dai teme de gandit, ca stii ca-s nevrotica si compulsiva:)

sultana spunea...

aoleu, dar scopul era sa te linisteasca, nu sa te sperie ;))

delia spunea...

sigur, dupa ce mi-ai insirat toata lista de trebi care costa, am innebunit:))).un singur lucru e clar, de la verighte nu fac rabat.

sultana spunea...

pai tu ce credeai ?:))