joi, 26 noiembrie 2009

Am votat la Ambasada in BudapestaDe fapt voiam sa atrag atentia asupra mea cum ca m-am intors din Budapesta unde am si votat. Si sunt f mandra de mine:).Pe o vreme cu burnita am batut la picior orasul asta frumos in care m-as muta si maine, mai repede decat in Paris. Am incercat sa fac poze, unele f bune, altele f proaste si care sunt acum la procesarea executata de mana si ochii lui Dedi.Deocamdata postez pozele facute de colegii de calatorie.

8 comentarii:

Imperator spunea...

Daca dadeai o fuga pana la Bratislava, era inca si mai exotic :) Nu era nimeni, iar burnita era de-a dreptul ceata :) Cica la Viena au fost cozi incredibile la Centrul Cultural

delia spunea...

asa e, nu-i nimic spectaulos in asta; poate dc ziceam ca la un mom dat directorul ambasadei sau cineva sus pus a iesit si ne-a rugat sa mergem si la ICR Budapesta, alaturi, ca nu era nimeni. noi ne-am incapatanat si am ramas sa formam coada pan la capat.

Pescarusu spunea...

Halal cetatean.
Bravos!
Ce faci, acum c-o sa fi in tara la turul doi, te mai duci?

delia spunea...

ma ducc, daaa. vb diseara, abia astept. ajungi in timp util?

Pescarusu spunea...

trec pe la cuib mai intai, cred ca ajung. Nu cred ca e graba, decat dc vrei un loc pe langa cineva vizat :)

delia spunea...

pai ce crezi ca te asteptam pana la miezul nosptiii?? dedi are seara de poker pe la 12 noaptea, asa ca sa faci bine sa vii pe la 8 maximum, da??? si sa iei si pinguina cu tini:)

Pescarusu spunea...

Texas Holdem?
Adica eu vorbesc langa el la masa de poker si el nu schiteaza nimic!?!
Dediiiiiiii!!!!!!!
Bufnita se duce la Opera si apoi trece.

delia spunea...

e blufffff:).tu vino si vedem cum o rezolvam. am vb cu bufnita, cica vine neaparat pt mine:))