miercuri, 10 decembrie 2008

Recomandari: teatru si film

Daca nu aveti program pentru diseara dar nici pentru maine seara, imi permit sa va "invit", dupa gust si consumerism, la filme de scurt metraj dar si la piese de teatru din subteran.

La Cinema Studio se desfasoara CineMAiubit unde veti gasi o atmosfera calda a celor de la UNATC si a filmelor internationale din concurs. Noi am fost luni seara si am vazut 10 scurt metraje foarte faine. Al zecelea a fost al prietenului Dorin si pentru care speram sa castige cu filmul lui de licenta Numele meu este... Intrarea este libera iar amuzamentul este garantat. Maine seara este seara premiilor.
Mi-a placut: veselia din sala, buna dispozitie, calitatea muncii de pe pelicula, sunet bun pe alocuri, imagine si scenarii coerente.

Aseara am ajuns la Green unde a fost premiera piesei CONCRETII. Dedi a facut pe fotograful piesei si eu am savurat 45 de minute de teatru tipat, miscat, alergat, minimalist, imbracat in costume futuriste si in limbaj globalizat. O piesa care te scoate din morti si iti da mult de gandit. Mi-a placut si o recomanat tuturor celor care folosesc expresiile: "in ce trip esti", "gen"," sunt in", " mega plus tare". Restul, descoperiti-le voi. Piesa se joaca si diseara.

2 comentarii:

sultana spunea...

ha, ha, cinemaiubit, cite emotii mi-au dat in cei 4 ani de facultate...mi-ar placea sa merg detasata, ca spectator...poate la anul, il iau si pe petru.

delia spunea...

nu stiam ca ai terminat UNATC-ul. chapeau!