luni, 8 decembrie 2008

CV al naibii

Desi am promis ca nu mai public data confidentiale din CV-uri, pe asta nu trebuie sa il ratati. Sper sa se citeasca si el, asa ca imi asum raspunderea sa il dati mai departe. Mentionez ca nu am schimbat nimic, totul este copy-paste.


(P) mms rosu

Curriculum Vitae EUROPEAN, UNIVERSAL SI GALACTIC

INFORMATII NU CHIAR ATAT DE PERSONALE
Nume: Rosu, M
Adresa aproape exacta: Str. Splaiul Independentei, nr. 319 C, Sector 6, Bucuresti, ROMANIA
Telefoane + 4 021 - 281 ROSU + 4 03793 28 ROSU Nu raspund la beep-uri sau SMS-uri. Si nici la telefon.
Nationalitatea declarata: American. Te oftici?
Data nasterii: 12.06.1941
INTREAGA ACTIVITATE SI EXPERIENTA DE VIATA
Viata in date (de la - pana la) 1966 - prezent
Pozitia si tipul organizatiei
Realizari notabile: Am ocupat mai multe posturi si functii printre care as enumara doar cateva, la intamplare:
Gestionar de crize existentiale
Art Director & Designer Director in Primaria Capitalei, Directia "Vopsirea trecerilor de pietoni si a liniilor continue sau discontinue". In cadrul acestui departament am inventat culoarera alba a dungilor albe.
Inginer specialist in domeniul constructiilor civile si industriale, doctorant al Universitatii de Constructii, New Chioro-Garla cu lucrarea "Totul despre Bordura". Lucrarea a adus o abordare revolutionara a acestui element de arhitectura urbana, stabilind distanta, luftul dintre 2 borduri la 20 mm cu o toleranta de plus-minus 200 mm.
Astrolog specialist in Zodiacul chinezesc, ghicitor in nes, ceai de menta si bere, licentiat al Adevaratei Scoli de Magie Alba-Neagra din Adevarata Sosea a Alexandriei, la Adevaratul numar 200 si ceva.
STUDII SI EDUCATIE
Institutia de invatamant
Academia de Gratie si Balet
Viata de student (de la - pana la)
Ianuarie 1966 - Ianuarie 1966
Domenii studiate
Am studiat tot ce se poate studia si tot ce nu se poate studia.
Si mai principalele domenii studiate
Economia de mijloace intr-o lume in care nu exista economie a mijloacelor si Studiul vidului absolut ca metafora a vietii de zi cu zi.
Distinctii, Functii, Grade
Doctor docent inginer, licentiat si masterant
Numele institutiei de invatamant care a avut onoarea sa-l gazduiasca
Scoala generala numarul 489,4 New York, USA. Cam tare, nu?
Viata de scolar (de la – pana la)1946 - 1966
Performante efectuate pe bancile liceului, scolii generale si de la locul de joaca din gradinita
Inca de pe bancile cresei, am reusit sa termin tot ce era de terminat in materie de invatamant clasic, in plus am muneroase diplome care atesta terminarea studiilor pre, post, demi, semi, re, ne si dezuniversitare.
Distinctii, Functii, Grade
Licentiat al mai multor universitati, facultati, colegii, postliceale, licee, scoli, gardinite si crese.
Doctorant in pasarea responsabilitatilor
Cugetator si filosof al vietii din dimensiunea 5
LIMBA MATERNA
Einglihs
CELELALTE LIMBI MATERNE
CANTONEZA DIN AVALUL LACULUI SHIR YU, ORASUL BOO XAU, PE STANGA, CUM INTRI DINSPRE MARA CHI NENY
Citit
Asa si asa
Scris
Fluent
Vorbit
Doar prin semne
TUCMENA
Citit
Exagerat de bine
Scris
Nu exista scriere
Vorbit
Predau la Universitatea si satul Ciumpelesti, judetul Zimnicea si dau lectii particulare. Mai multe detalii la 03793615104.
Studii in afara spatiului cunoscut, experienta multi si pluricultrala
Certificat limba ionion "Shakshkalmshs" al universitatii Bashmashhashlash din Iui Tin din Nordul extremul al Rusiei. 31.12.1942
Premii si dovezi ale recunoasterii internationale si nu numai
Honorix Cauza pentru "Cel mai rosu M" Premiul "Kterink" pentru intreaga activitate
Premiul Oscar pentru "Cea mai buna figuratie" in filmul "Creatura din adancurile Marii Chukchi provoaca Monstrul din Lock Ness"
Abilitati tehnice in lupta cu computerul
Eu am inventat cifrele 1 si 0.
DOMENIUL DE ACTIVITATE UNDE VREAU SA ACTIVEZOriunde e nevoie de cineva inteligent, rafinat, erudit, energic, superb, capabil, sarmant, sexy, carismatic, sarcastic, cu simtul umorului.

11 comentarii:

alboo spunea...

"cineva inteligent, rafinat, erudit, energic, superb, capabil, sarmant, sexy, carismatic, sarcastic, cu simtul umorului" no comment!

alboo spunea...

"cineva inteligent, rafinat, erudit, energic, superb, capabil, sarmant, sexy, carismatic, sarcastic, cu simtul umorului" no comment

dedi spunea...

eu zic ca cv-ul asta a fost completat in cadrul unei formari despre cum se completeaza un cv....asta fost exemplul "ASA NU!"

bp spunea...

nu-mi dau seama care-i scopul individului..se crede funny sau e doar tacanit ? ca amuzant nu prea e, si nici prost nu-mi pare...

delia spunea...

cred ca e doar bataie de joc. sau pierdere de vreme. eu am inlemnit cand am vazut Cv-ul, nu-mi veea sa cred.

bp spunea...

nu contenesc a ma mira (cu invidie, se intelege) cum au unii atita timp sa-l investeasca in lucruri din astea total inutile, gen cv-uri sau personalitati false, sau tot felul de rahaturi postate pe youtube...eu nici n-as avea timp sa ma gindesc la asa ceva, si nu doar din cauza copilului

delia spunea...

si eu ma intreb de multe ori cine ar avea timp sa o "frece" in halul asta. dar uite ca sunt si exemplare din astea.

Anonim spunea...

Am ajuns sa citesc acest blog din intamplare - am citit in Compact despre Metroul Greu si acolo am gasit si link-ul catre acest blog. Cand am vazut ca ai postat un CV pe acest blog am ramas putin surprins. Am cautat mai multe informatii despre tine si am aflat ca lucrezi la o firma de recrutare - INTERIM PLUS. Cred ca este absolut neprofesional ceea ce ai facut si te rog sa stergi acest CV de pe blogul tau. E problema lui de ce a scris asa ceva in CV, e problema lui cum sa prezinta atunci cand vrea sa obtina un job. Cred ca aceste date cu caracter confidential nu trebuie sa paraseasca dosarele firmei la care lucrezi. Sunt sigur ca nu asta este politica firmei respective. Multumesc!

Delia spunea...

domnule anonim, multumesc pentru atentionare, dar cred ca ati vazut si dvs ca acest "CV" nu este real, nu contine informatii reale, nu contine identitati si informatii cu caracter confidential. este o facatura de genul viralelor care umbla pe net. de aceea nu am consider vinovata, in acest caz. ceea ce ati facut dvs, cautandu-ma pe net si dezvaluind numele firmei pt care lucrez, este "mult mai" neprofesional decat ceea ce mi-am permis eu. imi cer scuze daca par insolenta, insa atata timp cat postura mea profesionala a fost atat de dezgolita de dvs, nu pot sa iau in considerarea cerea unui anomim.

Anonim spunea...

Ok. Am inteles punctul tau de vedere. O sa incerc sa imi fac timp in zilele urmatoare sa atentionez firma la care lucrezi in legatura cu acest ..... incident. Numai bine.

Delia spunea...

asa..si??