vineri, 19 decembrie 2008

In asteptarea mosului

E vremea bilantului: biroul se inchide, cadourile nu-s luate, mancare de sarbatori nu avem inca, insa avem 2 saptamani de vacanta ca la carte. Cu carnati, miros de brad si ace prin toata casa, cu cadouri, prieteni, vizite, bautura si voie buna. Bani si covrigi s-avem ca nu ne pasa:). E primul meu Craciun in Bucuresti si ma simt ciudat. Presimt ca va fi un Craciun uscat, fara zapada si prea multa forfota. Ii astept insa pe colindatori sa vina sa ne bata la usa dis de dimineata in ajun, mirosul de cozonaci si sarmale (am zis deja ca nu avem cuptor, deci am scapat) si multa trandaveala placuta. Am facut si bradul, am ornat casa, il asteptam pe mosul sa se strecoare prin termopane, cand n-om fi atenti. Pana in ajun insa, m-am intalnit deja cu Renul Rudolf care mi-a promis ca nu se va dormi in vacanta. Si o asteptam si pe craciunita de mai jos pe la noi, ca ne place de ea.

renul dedi si craciunita andreea

4 comentarii:

Anonim spunea...

dedi-renul, sau mosh batman. hihihih

sultana spunea...

pretty off-topic: cei doi mosi s-au sfatuit si mi-au adus o pereche de botine de la smiling. unele gd9 (de parca le-ai sti pe dinafara :)
doar ca...una dintre ele avea pielea de pe toc foarte naspa lipita, cu gilme de prenadez intre toc si piele, vizibil rau. mosii mi le-au luat inapoi, insa am ramas dezumflata si cu neincrederea de rigoare. cum naiba de mi le-au trimis in halul ala ? imi pare rau, mai ales pt ca vazusem si niste pantofi de 8 martie acolo...acum trebuie sa merg sa-mi recupez cadoul, pe vazutelea, in magazine...

Irina spunea...

:) Foarte frumos!
Craciun fericit!

delia spunea...

@bogdana: imi pare asa de rau ca nu au fost buni pantofi, sper sa nu fi dezamagita rau si sa renunti la varianta asta de a cumpara. sarbatori frumoase in familie va doresc!
@irina: multumim, la fel! sa faci poze faine!