vineri, 16 mai 2008

Cu mine de pereti

Cristina vrea sa castige bani de pe urma "celebritatii" mele si ma atarna pe peretii institutiei in care lucreaza. Eu o las ca-i fata de gasca si merita sa se duca cu banii pe o plaja exotica undeva prin Portugalia, Spania, ceva de genul:). Iata-ma, mai aeriana decat ma stiti.


14 comentarii:

Anonim spunea...

io le-am vazut..io le-am vazut!!! sunt superbe fotografiile. cred ca criss (asa ii zicem pe aici si pe acasa) si-a gresit cariera...sau doar si-a ingustat orizontul devenind DOAR redactor (pe economic. macar are cine ma lumina cu rate, dobanzi si credite). Revenind...o sa si votez pozele (sunt 2 ale ei, dintre care una e cu tine, iar cealalta a trebuit sa-mi explice ce e cu ea:D. Deh, nu toti suntem artisti). Nu de alta, dar poate imi aduce si mie macar niste nisip de la tarifa (ala uitat in costumul de baie);)

delia spunea...

ce sa zic, criss si-a incercat si ea talentul dar nu as lua-o de la voi de acolo ca cica se simte mult prea bine si ca e super platita. asa ca face poze in timpul liber. voteaza adina acolo, sa incurajam tinerimea talentata. si apropo, titlul e bun asa cum e, ma gandeam sa fac o glumita, asa de week-end:).

Anonim spunea...

ca sa inteleaga lumea, primul titlu era "cu mine PE pereti". cel de-al doilea suna mai bine...pana castiga criss cele cateva sute de euro de pe urma ta. Apropo...ti-a zis ca s-ar putea sa mai primesti oferte din partea firmei sa mai pozezi? (dar te anunt de pe acum...moca):P

Cristina spunea...

te facem modelul oficial al companiei:D

delia spunea...

:))))) draga mea, anytime, dar sa am anunti din timp ca, dupa cum bine stii, mai am un artist acasa care ma leaga de pat dc nu stau sa-i pozez si lui. vai cata aglomeratie aici la mine acasa. sau mai bine facem sesiune de foto la diham la terasa noastra:))????

delia spunea...

@criss: iau ceva de pe urma modelatului?? ca vad ca de pe urma jurnalismului nu iau nimic:)).

Cristina spunea...

pai nu a zis fata? MOCA:D!

delia spunea...

ma gandeam macar la vreo recunoastere nationala, in paginilie site-ului vostru?!!oricum in libertatea nu mai am nicio sansa ca n-am carpeta pe perete, poate reusesc prin voi, profesionistelor:).

Anonim spunea...

hehe..diham. here we come!!!dar stii care e dorinta noastra (astea care stam mai la sud):sa aduceti si niste baieti;)
iar treaba cu carpeta pe perete...se rezolva (la boonika care bate toba)

delia spunea...

soorry, prestez numa poze si modelat, nu si trafic de carne masculina:). vb despre carpeta la un pai de nescafe.

Mikidos spunea...

!!!! esti o printesa zburatoare?!?!
Cere voie Cristinei si trimite-mi poza:) Uite pentru ce va cer poza:) http://theflyingprincess.blogspot.com

Frumu!!

Delia spunea...

sunt o zburatoaree si cam atat:).cum iti trimit poza? cica ni se da voie. flatata de onoare, madame.

Mikidos spunea...

theflyingprincess@gmail.com
cu numele fotografui ca sa punem la drepturi cum se cade si locatia:))

Delia spunea...

am trimis pe adresa, am vazut tarziu. ti-am zis ca-s aeriana:))).