luni, 5 mai 2008

Ca la Londra, fara Regina si pudding

Cu vremea asta mohorata in cel mai britanic mod nici nu mai stii ce sa faci, unde sa te duci si cu cine. Ba ploua si n-ai umbrela cu tine, ba-i soare si cari o umbrela cat tine de mare (cat mine de fapt), acum o furtuna scurta ca de vara, acus niste raze razlete de soare primavaratic intarziat. Nu-i bai, noroc ca a trecut vacanta si te poti adaposti la birou. Cand iesi de la serviciu/job/birou/plantatie, saptamana asta-i musai sa dai o fuga pe la Festivalul Filmului european ca-i la indemana si se anunta cu filme premiate si purtate in toata Europa. Tine 2 saptamani, si mai bine, in caz ca nu stii ce sa faci de la 6 la 8, de la 8 la 10 sau mai tarziu (pentru cine rezista).
Te mai poti duce vineri seara la mega-super-extraordinarul concert Brazaville, organizat de Iulia si Ramona, in prima lor incercare de acest fel, sper sa pot ajunge si eu.

Ce misto ca-ti poti face programul saptamanii asa cum vrei, de ninge, de ploua.

4 comentarii:

Unknown spunea...

te contrazic: nu e ca la Londra pt ca aici este soare:) oamenii sunt maniaci cu joggingul pe malul Tamisei, nu te/se privesc in ochi la intersectia privirilor,masinile pot da oricand peste tine. Inca nu m-am intalnit cu Regina, dar merg la Tesco sa imi cumpar pudding. hai pupaturi;)

Unknown spunea...

ignora te rog exprimarea oligofrenica "nu te privesc la intersectia privirilor". si nici macar nu pot zice ca-s obosita ca e vacanta:))

delia spunea...

i envy you, ca sa zic asa. have fun acolo si sa vii cu povesti proaspete. sa inteleg ca nu vii la sf sapt la "festivalul" dedi &mihai?!!

Unknown spunea...

culeg, culeg povesti. acum bag in sac pe cele olandeze. de azi. cum a iesit festivalul?