marți, 29 aprilie 2008

Marea schimbare la fata....fuse si se duse

Si am fost la emisiunea care-ti schimba fata, si am intepenit acolo pe scaunul transformarii, m-au tuns, machiat, m-au facut giugiuka, mi-au dat o linie faina la sprancene si o noua coiffure. A tinut o zi, pana m-am spalat pe cap si-am revenit la vechile-mi cosite. Nu conteaza, m-am simtit barbie pt o zi. Marea bucurie sunt aceste poze minunate, o culoare in cap pe care mi-o doream, ca sa mai ascunda firele rebele de albeata dar si mai important am cunoscut oameni f misto: Alinuta, Raluca, Geta, Georgiana, operatorii, Letitia, actrita din serialul 17, de pe Prima, si altii carora nu le-am retinut numele. Multumesc mamei care m-a facut asa cum sunt:).Iata si dovezile via dedi. Emisiunea este pe 4 mai, la 9.15, la euforia, dc aveti chef.

















































































6 comentarii:

Anonim spunea...

multumesc pentru comentariu pe fotoblog

delia spunea...

cu placere!

Laura spunea...

very nice! and very brave..

delia spunea...

sarumana, draga studenta mare:) nu prea m-am descurcat la postat poze din astea mari, but then again, substanta conteaza.

Iulia spunea...

io vreau s astiu? alea erau gene false, sau asa e un rimel din comerz? si daca da, care? ca imi trebuie mie, neaparat...

stai ca ma mai duc sa ma uit cat esti de diva! pups

delia spunea...

da, gene false si la inceput erau tare enervante. sa ma fi vazut mai apoi prin metrou cum se uita lumea la mine ca la urs. acum stau, saracutele, intr-o cutiuta, asteapta sa fie lipite din nou.