marți, 26 februarie 2008

La radio de ma vie c'est toi


Saptamana trecuta am aflat despre mine ca nu sunt de gasca, cool, moderna ci ca sunt invechita. Defectul meu este ca am radio in casa, si , culmea, il mai si ascult , in loc sa deschid televizorul (de fapt TV-ul merge pe mute, radio-ul canta iar laptop-ul face download). O prietena vine in vizita si exclama cu siderare ca "cine mai are in casa radio, in vremea noastra"? Pe moment mi-am dat dreptate, adica, cumm, nu-s modernaaaaa? hm....am rumegat informatia si abia azi noapte, subconstientul s-a trezit din inconstient si mi-a zis ca : fata, trezeste-te si da drumul la radio!

Azi sunt constienta ca e bun la casa omului un radio, vechi, nou, ca ne-am face noi fara cotele apelor Dunarii:). happy with my radio tunes.

3 comentarii:

Dedi spunea...

video killed the radio stars. dar mai sunt cativa care au supravietuit. :)
asa ca...da! se merita ascultat radioul.
eu recomand cu caldura radio romania actualitati. au inca emisiuni culturale, religioase, antena satelor, ora armatei si ora vesela. este un radio ca o carte veche si buna.
...parerea mea. :)
mai sunt desigur guerrilla si il banuiesc de bun si pe clandestino. dar astea sunt la capitolul carti noi si bune.

delia spunea...

nu militez intocmai pentru radio romania actualitati, insa guerrilla e misto.de fapt nu cred ca am schimbat vreodata postul, butonul me intepenit:)

Cristina spunea...

eu te inteleg perfect. ai sa razi, dar mi-am luat un anumit tip de telefon anul trecut....pentru ca avea radio.
nu as putea sa stau cu castile de mp3 player in urechi, decat dc ar avea obtiune de radio...
iar seara, acasa, cand citesc si vreau sa ma relaxez inchid orice alta tehnologie si dau drumul la radiou (cel de pe telefon).e mai relaxant...plus ca eu ma plictisesc repede si urasc sa ascult acelasi winamp...nu mai discut de ce minuni facec o poanta sau pur si simplu...sa auzi o voce umana.
dar eu am fost de multe ori catalogata ca oldfashioned...asa ca nu sunt cel mai bun exemplu...:)