luni, 7 mai 2007

Un alt oras al luminilor


Budapesta la inceputul lunii martie.
Am ales sa incep calatoria virtuala de-a lungul vremurilor cu aceasta poza facuta intr-o excursie la inceput de primavara.
Recomand cu caldura plimbarile de-a lungul unei Dunari curate si limpezi, strazile boeme, librariile puse la punct, strazile de shopping, restaurantele traditionale, Muzeul de Arta, Van Gogh venit in vizita, paprika, femeile stilate, barbatii cool, Palatul Regal, Parlamentul dar si privelistea din PESTA.

2 comentarii:

Anonim spunea...

oras al luminilor dar...si al umbrelor. Tatal meu a fost jefuit de ceva dolari acolo in 1996, prin metoda "Maradona" (falsi politisti care au vrut sa ii controleze banii).
Asta nu inseamna ca nu m-as intoarce la Budapest, dar as fi foaarte atent si as incerca sa merg cu niste prieteni budapestani.

Apropo, daca vrei sa vorbesti despre Ungaria, Romania si alte destinatii din regiune uite un forum misto in franceza
http://centraleasteurope.bbfr.net/index.forum

delia spunea...

ups, sorry draga olahus pt nefericita patanie a tatalui tau, e drept ca si pe champs-ellyses te poti trezi cu buzunarele golite de chiar fratii nostri romani, daramite ici peste drum in Budapesta, mersi pt sfat, sa stii ca asa am si facut, m-am plibat cu amnei de-ai locului in marea majoritate a timpului.
deocamdata nu renunt la ideea ca Buda e tare faina....
pana una alta, nimic nu detroneaza Florenta, dc ai fost, dc nu, iti recomand cu drag...