sâmbătă, 24 august 2013

Hainutele Tomky

Nu stiu altii cum sunt, dar eu sunt o lenesa cand vine vorba de cumparaturi. Mai mereu ma plictisesc drumurile in magazine, poate pentru ca doar asta faceam in adolescenta-mi plictisitoare, cand o iesire in centrul Bacau bifa musai niste invarteli si ocheade in standurile de marfa, ca haine nu prea le pot zice, din cele doua magazine centrale. Stiu, sunt o snoaba, acu is la capitala si mi-e usor sa vorbesc asa de orasul natal, desi Bacaul se dezvolta chiar fain in ultimii ani si am o parere din ce in ce mai buna. Dar, despre asta, in episodul urmator:).
Totusi, nici anii de la capitala nu m-au schimbat, iar un drum la mall, pentru mine, e ca dusul la cules de cartofi, mai bine platesc pe cineva decat sa ma duc eu sa ii scot::). Noroc cu platile on-line ca lenevia mea s-a marit si mi-e super simplu sa stau sa aleg, sa culeg, sa plasez comenzi, sa calculez si sa ma imprietenesc cu curierii.
Cumpar on-line cam 70% din necesarul nostru ca familie+oameni+gadged freaks. Iar cei 30% ii las pentru piata si ceva maruntisuri din marketurile de cartier. Cam toate cadourile din ultimii ani au fost luate de pe net, asa ca mi-e simplu sa merg la aniversari sau sa ma pregatesc de Sarbatori.
Iar copilul e cel mai castigat, caci el e norocosul care mereu are parte de hainute cumparate din on-line, in genere de la producatori home-made.
Asa se face ca am acceptat cu bucurie sa scriu despre hainutele Tomky, despre care nu stiam, sa-mi fie si rusine, pana de curand. Am navigat bucuroasa, mi-am ales doua produse pentru Luca si in 2 zile au si venit la usa. Iaca ce am ales:


Si m-am gandit asa: un pulover nu strica, domle, ca vine frigul si rosu nu aveam in garderoba, iar un tricou vesel, cu o marime mai mare, ii e bun si iarna, peste unul cu maneca lunga, ca sa fie in ton cu garderoba lu Ta-su, si o sa ii ai vina si la vara. Deci, m-am cam scos.
O sa urmaresc la toamna si hainele din lana, suntem fani deja, mi se par cele mai misto haine pentu copii, nu ca design sau culori, ci ca utiltitate si ca se pot combina cam cu orice.

Mi-a placut mult: ca au reduceri, adica preturi bune, ca au haine faine pentru fetite:).
Preturile sunt bunicele, n-as zice ca-s chiar ieftine, dar daca combini o comanda si cu produse reduse cumperi 2, 3 articole cam cu 100 lei.
Atentie: sunt reduceri la articolele de vara, nu strica sa va aruncati un ochi pentru la anul, din seria, car vara....

Ce mi-ar fi placut sa mai gasesc pe site: chilotei pentru baietei de 2, 3 ani, pijamale (mereu stam prost la capitolul asta, toti 3), caciuli nu numai pentru bebelusi, incaltaminte.
Dar poate le dau idei si cine stie, data viitoare le organizez chiar eu campania:)
Se navigheaza usor pe site si se cumpara la fel de simplu. Deci, un magazin on-line cu hainute pentru copii cam la indemana oricui.

Un comentariu:

Dana spunea...

Încearcă produsele de la Sofiaman(au magazin si in outlet Militari)