luni, 26 august 2013

Atelierele Nuca Mica la Elefantelul curios

Mereu am lucrat bine cu oameni apropiati care, cu idei misto, si-au transformat pasiunile in afaceri mici, dar care merg si-s cautate.
Asa se face ca din iulie o ajut pe prietena mea, Izabela, cu comunicarea si evenimentele la locul ei de joaca si aftrschool din sectorul 4, numit copilareste Elefantelul curios.
Ei, si pentru ca stiu lume faina cu maini dibace, am pornit sa creem o programa de ateliere pentru copii, chiar la Elefantelul curios.
Iaca asa s-au nascut cele doua ateliere de sambata, 31 august, gandite si predate de o alta prietena de-ale mele, Petruta Banita, care face parte din miscarea creativa Nuca Mica.
Urmeaza mai jos o invitatie, sper ca v-ati prins:), iar locuri mai sunt putine, la fiecare dintre atelierele de mai jos, astfel, de aici:

Asadar, sambata, 31 august, intre 10.30 si 13.00 ne gasiti la Elefantelul curios cu mainile in lut sau imprimandu-ne tricourile preferate.
Atelierele sunt create special pentru copii, au deja istoria lor, fiind organizate deja si in alte spatii si sunt desfasurate astfel:
de la ora 10.30: atelier de modelaj in lut/ construit oale de lut in tehnica neolitica, adica, fara roata olarului.
de la ora 11.45: atelier de personalizat tricouri in tehnica Blockprint, tehnica de imprimat textile prin intermediul unor piese de lemn xilogravate cu motive indiene.
Cost ateliere: 2 ateliere/copil/50 lei
1 atelier/copil/30 lei
Parintii nu platesc, dar sunt bineveniti sa ne asiste.
Inscrierile se fac aici sau la adresa elefantelulcurios01@gmail.com pana pe 29 august.
Noi o sa fim sigur acolo, am in plan sa imi transform niste tricouri personale cat timp Luca se manjeste cu lut:).


Un comentariu:

Copilaria spunea...

Felicitari pentru tot ceea ce faceti !