joi, 6 iunie 2013

Swimathon Bucuresti la Bazinul Lia Manoliu

Pentru cei care nu stiu, de ceva timp sunt in echipa de comunicare a Fundatiei Comunitare Bucuresti  care organizeaza, in parteneriat cu ARC Romania pentru prima data in Bucuresti, un eveniment misto de strangere de fonduri prin inot. Se numeste Swimathon, va avea loc pe 6 iulie la Bazinul Olimpic Lia Manoliu, de la ora 9, si aduna 20 de proiecte comunitare cu impact local si care se vor mai vizibile in peisajul bucurestean.
Cum functioneaza? Usor de tot, trebe numa sa inoti, ceea ce eu nu stiu, ca alfel m-as fi bagat sa inot pentru FCB, care si ea concureaza in aceasta competitie.
Fiecare proiect are o echipa de maximum 5 inotatori, un timp de 50 minute si un culoar propriu unde cei din echipa pot inota ce stil vor ei, numa sa nu se inece:).
De saptamana viitoare incepem campania de comunicare si de strangere de fonduri si nu se cadea sa nu anunt eu prima, aici, in casuta mea prafuita.
Va zic doar atat: sunt proiecte asa misto si echipe de inotatori de vedete, bloggeri, copii de bloggeri, oameni din companii, oameni misto ca e pacat sa nu intrati pe platforma si sa sustineti macar unul dintre cele 20 de cauze.
Va las aici primele 7 cauze inscrise din cele 20  si sper sa ne auzim si sa ne si vedem la Lia Manoliu.
Ps: cine, dintre bloggeri parinti e interesat sa inoate sau sa ne ajute cu aceasta comunicare?

2 comentarii:

Adela Stan spunea...

Ma ofer cu drag sa ajut pe partea de comunicare/promovare. Nu stiu sa inot. :(

delia spunea...

Adela, multumesc mult, te anunt care sunt pasii urmatori.