marți, 6 martie 2012

Somnul la aproape 1 an

Patul lui Luca, spatiu de joaca mai degraba decat de somn. Ce vedeti mai jos sunt doua ipostaze de somn de dimineata tarzie si somn de amiaza in cele 10 minute in care am reusit sa ma strecor sa fac pipi. In rest, doarme si 3 ore doar daca stau langa el si paralizez cu telefonul in mana. Deja nu mai am asteptari de genul " o sa doarma bine si mult dupa un an". Mi-e clar si mie ca n-o sa ajunga la liceu cu mine de gat, asa ca why bother?!

4 comentarii:

Unknown spunea...

si noi mai avem problema asta, sa stau langa ea sa doarma. daca am indraznit sa ma intorc, deja ia atitudine. doarme singurel in patul al amare?

delia spunea...

Nu, doarme cu mine langa, dar il las cam 30 min pe ceas singur, atata rezista, de obicei la sf reprizei de somn cand nu mai rezist eu in aceeasi pozitie.

Alexa spunea...

Uaaau, mami Delia, ma simt foarte linistita acum. Eu nu stiu de ce credeam ca toti copiii dorm cuminti in patutul lor si 2h nu misca de acolo.

Ei Cristi al meu (ieri implini si el un an) are nevoie de mine ca sa doarma (sa doarma bine, fir intins). Eu momentan il legan pe picioare, adoarme, dar sa fereastra Sfantul sa misc perna, sa ma dau jos din pat sau sa ies din camera, ca asta sunt.

Ma consolez si eu ca nu va mai vrea sa doarma langa mine la 16 ani :))))

There is a time for everything....

Va pupam, sa cresteti mari!

delia spunea...

La multi ani lu bebe Cristi! Sa fiti sanatosi si frumosi;)! Incep sa cred ca astea cu copii care dorm frumos in patut neclintiti sunt mituri. Ori sunt batuti, ori lasati sa planga pana adorm, ceea ce nu suport! Lasa, fata, ca acus o sa ne alunge din baie, pat, camera lor, ai sa vezi cat de repede vine vremea aia;)!