miercuri, 14 martie 2012

La multi ani, Luca!

Azi se face anul Luculian, suntem emotionati si fericiti ca avem un copil tare dulce si comic si frumos si istet si tot ce nu suntem noi. E combinatia perfecta dintre doi nebuni si sper sa fie cel putin la fel de norocos ca noi doi. Te iubim mult, Luculica fara frica, si iti multumim ca ne-ai ales sa iti fim parinti, e o bucurie in fiecare zi, chiar si atunci cand ne e greu!
Sa ne traiesti dragul nostru!

12 comentarii:

Ambasadoarea spunea...

La multi aaaaaaaaani!

Me spunea...

La multi ani fericiti!

phosis spunea...

Happy birthday!!!!!!!!!!!

Eli spunea...

Draga Delia ,
sa ai puterea sa te bucuri de fiecare zi si fiecare pozna a lui Luca, sa va iubiti in liniste si armonie , iar printisorul sa creasca mare , sa va faca mandri si sa ii dea Dumnezeu tot ce e mai bun, sanatate si doi parinti zambitori si fericiti.
La multi ani lui Luca!
PS. Stiam eu ca e ceva special la tine, esti moldoveanca de-a mea!:)

Delia spunea...

Va multumim! Moldovencele sunt misto:)!

Loredana spunea...

La multi ani!
Sa creasca mare si sa va bucure mereu ca acum!

thais spunea...

La Multi Ani foarte frumosi!
Sunteti grozavi toti trei ...si va citesc mereu cu mare drag...Cand am vazut primele fotografii m-a emotionat asemanarea cu Luca nostru, si de atunci ati castigat un cititor fidel:)
Petrecere frumoasa! :)

delia spunea...

:)) cica copiii Luculieni sunt deosebiti:)). Sa va traiasca!

carmen spunea...

La multi ani, Luca! Si ma-sa e frumoasa foc :)

Maria Coman spunea...

la multi ani, sa va traiasca, sa va distrati bine

Dli spunea...

La multi ani , Luca !

Ady spunea...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com