vineri, 24 februarie 2012

And we're back!

Dupa 7 zile de boala, dupa multe diagnostice, dupa febra 39,5 si nopti albe albe pline de impachetari ale copilului ne-am revenit in sfarsit si am aflat ce am patit: o viroza pacatoasa suprapusa cu roseola infantum!
Oribile zile si nopti am mai avut, duca-se pe pustii si sa nu mai aud se boala. Luca a ramas cu o tuse magareasca di niste muci pereni, inca nu mananca din cauza rosului in gat, dar sunt parfum toate acum! Caci suntem mai puternici toti 3. Urmeaza niste zile de recuperari masive: somn, mult somn, scriituri si dezinfectat casa sa plece microbul! Week-end placut!

7 comentarii:

maria spunea...

multa sanatate, delia!

Anonim spunea...

E bine cand se termina cu bine. CU tusea poti sa incerci si putin aerosoli. Noua asa ne-a trecut. Dar vad ca arata bine, nu pare slabit. Multa sanatate!

Adriana spunea...

micu' buda se intoarce:p de-o veni o data primavara aia sa iesim in IORRRRRRRRRR

Raluca spunea...

Sa va reveniti total repede si sa nu se mai atinga nici un virus de voi! Weekend linistit!

Lori spunea...

Multa sanatate!!

De doua zile citesc la blogul tau, de fapt la ale voastre..cea mai superba lectura pentru o minte plina de intrebari ca a mea.

In cazul blogului tau am inceput lectura de acolo de unde ai aflat ca esti insarcinata. Asa ca ma intorc degraba sa citesc si perioada de dinainte...
va imbratisez cu mult drag!

Carmen spunea...

Multa sanatate, Delia!

Delia spunea...

Va multumim mult, suntem bine acu, cu o mica regresie legata de somn pentru toti 3, dar ce mai conteaza?;)