vineri, 10 februarie 2012

Anxioasa

Cum se cheama afectiunea aia care se manifesta asa: te uiti la tine in oglinda, in poze, in pozele mai vechi si nu-ti place de tine? Dar deloc? Te uiti la par, la fata, la corp si ti se pare ca esti urata? Exista asa ceva?

8 comentarii:

Monica spunea...

nu stiu cum se cheama, dar sufar de ea de cateva luni bune...te inteleg atat de bine:)
ai nevoie de cineva care sa te zdruncine bine si sa-ti aminteasca cat de frumoasa esti si ca doar tu te incapatanezi sa te vezi altfel:)
te-ai schimbat, dar esti la fel de frumoasa:)

Simbad spunea...

delia, iegzista. da e doar in capul tau, stii asta nu? iar ca sa o scoti din capul tau, asta e cel mai greu. eu ti-as recomanda sa alegi calea usoara (un terapeut) si nu aia grea (citit carti, auto-diagnosticare, plans, discutii cu fetele, dat vina pe sot, pe parinti, pe soarta, iarasi plans, iarasi carti). functioneaza amandoua, dar iti zic, una e mai usoara si mai scurta, cealalta e mai grea si mai lunga. vorbesc, desigur, din experienta proprie.

delia spunea...

De capul meu mi-e frica:)! Din fericire am sot care ma face sa ma simt perfecta chiar, problema e ca nu il cred:)). Da, si eu zic sa ma feresc de cetit si mai bine ma caut. Sau o coafura noua ar ajuta? Stai, ca abia m-am tuns, deci nu ajuta:(. E bine ca constientizez, nu? Mi-e sa nu fie ceva mai adanc decat atat. Vedem!

Monica spunea...

Delia, la terapeut am ajuns si eu, cand mi-am dat seama ca nu ii mai cred nici pe cei extrem de apropiati (sot,mama,sora..) Simina are dreptate:)

Carmen spunea...

Delia, exista. Eu ma gândeam la terapeut si mi s-a spus ca sunt nebuna. Deci, știe cineva un terapeut bun?

O femeie spunea...

pt confirmarea frumusetii fizice, mi se pare cam mult terapeut. Te uiti in oglinda, vezi ce te deranjeaza, se poate 'rezolva' in cateva ore: un tuns revigoreaza, un tratament cosmetic facial da alt tonus, o crema pt cearcane, cateva sedinte de masaj/electrostimulare ajuta la revenirea pielii corpului si musculaturii, un program de gimastia zilnic sau 1 abonament la sala - mici trucuri si solutii rapide feminine rapide.

Problema asta am avut-o numai in ultima luna inainte sa nasc, cand stateam acasa si aveam prea mult timp :)

Aia spunea...

Așa te înțeleg !!!!! Si al meu sot e la fel de supportiv, dar nu funcționează ... Când eram gravida si îmi zicea ca-s frumoasa ii replicam ca ii ia copilul mințile...:))
Iar acum e parca din ce in ce mai rău - nici pe mine nu m-a ajutat schimbarea de look, ba mai rău - m-am ales cu un breton care nu se lasa potolit si care cred ca îl sperie de-a dreptul pe băiatul meu de 5 luni....
:((

Delia spunea...

Carmen, terapeut si timp caut si eu:)!
Arakelian: nu-s o mimoza care are nevoie sa se vada frumoasa in ochii altora, sunt destul de plina de mine. Aici nici nu e vb de lipsa de timp si crosetat idei aiurea. Eu cred ca dupa nastere apare un dezechilibru chimic si hormonal care pot provoca ravagii in creierii unei mame si un ajutor profesionist nu are ce sa strice.