luni, 23 august 2010

Sarcina schimba multe

Pe langa faptul ca schimba naravuri de genul as dormi incontinuu, nu as mai manca niciodata nimic, m-as da cu capul de pereti din cand in cand, nu stiu nici eu de ce si altele; mi-am schimbat si culoarea parului, contrar mitului care interzice vopsitul podoapei capilare in timpul sarcinii.


Asa ca un jurnal de sarcina, as nota ca am luat primele 500 gr si ca inca sunt mai slaba decat eram la nunta, nu ca m-as plange.
Asteptam emotionati si Bitestul pe care il facem peste doua saptamani la Medlife pt ca la Filantropia nu mai aveau locuri si inca alegem variante de doctori.
Intre timp, ducem copilul pe la nunti si ne rugam de el sa fie cuminte si sa reziste noptile pierdute.
Deja avem si o performanta realizata in we trecut la nunta Wannei, unde am stat treaza pana la ora 6 dimineata. Tatal donator e mandru de progenitura lui.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Felicitari pentru largirea familiei!

Am vazut ca sunteti in proces de evaluare medici. Eu am fost mereu multumita de doctorita mea,asa ca pot sa ti-o recomand: Dr. Voiculescu are o clinica faina pe la piata Dorobanti (Clinica Elite - are site) si stiu ca lucreaza si la stat, dar nu stiu la ce spital.

Toate cele bune!

Silvia

Wanna spunea...

uiuiuuuuuui!

sultana spunea...

e de bine schimbarea de par. bravo!

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!