joi, 1 octombrie 2009

Nunta, numele si pregatirile

In cazul meu, pregatirile de nunta sunt de fapt grijile care tin de rochie, decoratiuni, locatie si invitatii care trebuie clar sedati astfel incat toata lumea sa zambeasca. La mine la nunta toata lumea zambeste, ati inteles?
Si prin postul asta cred ca raspund multor intrebari primite in legatura cu nunta. Ce ati mai facut cu nunta? NIMIC. In afara de locatie, care nu e oficial a noastra, ci doar intr-un caiet, in afara de data si de nasi, nu avem nimic. Nu rochie, nu verighete, nu invitatii, nu biserica, nu detalii. Insa avem asa un chef sa facem nunta asta, incat sigur se vor rezolva toate de la sine. E mai bine asa, decat sa intru in priza, pentru ca, dupa cum ma cunosc, am mari sanse sa ma transform intr-o Bridezilla. Dar intr-una care nu tipa, ci care va plange la biserica, la masa, la dans, la taiat tort si care intre timp va avea grija sa isi streseze invitatii cu intrebari de genul" va simtiti bine? de ce nu dansati? nu va place mancareaaaaaa?", si da-i si plangi de nervi.
Ma bazez clar pe bratul de fier la viitorului meu sot care ma va pune la punct sau pe pastilele de relaxare, date de maica-mea sau chiar de soacra. Solutii sunt.
Singurele certitudini cu aceasta nunta se leaga de faptul ca totul se va transforma intr-o casnicie, si nu intr-o nunta si atat, si ca imi voi schimba numele in Delia Grigoroiu.
Nu m-am gandit deloc la acest aspect al numelui pana cand m-a intrebat o prietena cum ma voi numi DUPA, dar pentru ca nu sunt vreo vedeta mi se pare normal sa ma marit pana la capat si sa ma transform intr-o doamna. Doamna Delia Grigoroiu.
Au mai ramas: 202 zile, dar cine mai numara?

2 comentarii:

sultana spunea...

eh(zise ea simtindu-se vizata:), nu toate tipesele care si-au pastrat numele de fata au facut-o din vedetisme :)) si lasa ca aveti timp si multi prieteni pt toate

Dedi spunea...

mai bine nu puteai sa zici - nu conteaza nunta ci casnicia...asa ca cill out k or sa fie misto amandoo. ;)