luni, 26 octombrie 2009

Ne-am targuit

La talciocul de duminica, de la Verde Cafe. A iesit asa cum ma asteptam: cu vreme buna de stat in curte, cu atmosfera prietenoasa, cu lucruri targuite si trocuite. Multumiri celor implicati si care au participant.Dar ce tot zic eu aici, ia sa vedem cum a fost:






9 comentarii:

Purple Nothing spunea...

de ce imi da asta cand vreau sa intru la Dedi acasa?
http://r13.rohost.com/suspended.page/

ionuca spunea...

Uf, si eu care am ajuns la spartul... talciocului :( Data viitoare promit sa ma mobilizez!

delia spunea...

are probleme cu site-ul, azi se rezolva.

delia spunea...

@ionuca: asa, asa, ca si talciocar, da??

mihai spunea...

cine e cauboiu din prima poza? dedi? cam retrogayvintagehandmadeinromania. cum merge luneta. ma mustra constiinta, ba nu, constienta, ca i-am luat bani pe ea. ma gandeam sa dau o bere de banii aia si sa ne uitam impreuna la luna plina.

delia spunea...

ei, e de fapt o palarie retrogayvintagebotzita:)). luneta cica merge, ne-am uitat un pic in bucatariile vecinilor, dar nu am reusit sa dam de stele. facem si un clar de luna udat de bere, de la noi de pe balcon/bucatarie/spatiu uscat rufe/spatiu depozitat bicicleta.

sultana spunea...

ati pozitionat-o spre lakeview cumva?:)

sultana spunea...

ceva oameni care stau la plaja ?

Dedi spunea...

Doamna3, nu te bate cu constiintza. Afacerea e buna de partea mea. Tlescopul e in jur de 70 de europeni. Deci am iesit pe + ;)

Momentan tre sa ii sterg lentilile, oglinzile si sa il pun la treaba. Abia astept luna plina! ...sau vizibilia de la mine din curte de la tara.