miercuri, 2 septembrie 2009

Bobocica



Acest post nu este despre piata Bobocica, cunoscatorii stiu la ce ma refer. Este un post de toamna. Si despre frici. De vreo 2 zile, de cand cu racirea vremii, am o stare confuza, apropiata de cea pe care o manifestam cand se auzea clopotelul si toti scolarii se ingramadeau sa faca careuri in curtea scolii. Ma invart in jurul cozii ca un scolar care nu are gata penarul, fundele nu-s apretate iar unghiutele trebuie taiate. N-am niciun rost. Adica sa nu ma duc la scoala, acu, ca vine toamna? Si uite asa m-a apucat cheful de scolarit. As avea si ce, un master de terminat, altul de inceput, niste cursuri de gatit sau de gradinarit, gasesc io ceva, numa sa fiu incadrata intr-o clasa, cu colegi, profesori si orar de respectat. Problema vine la mijlocul anului scolar, cand ma apuca o lehamite de reguli, si las balta orice scanteie de invatare. Ce sa fac? Sa incep cu un curs usor, de numarat bobocii, si apoi sa intru in paine? Oare cursuri despre cum sa organizezi o nunta exista?


p.s dedic acest post si farmacistelor Dona, mai ales celor din Bacau. Mama va pupa si va felicita ca aveti farmacia bine aprovizionata.

Un comentariu:

dedi spunea...

eu sunt fericit ca nu mai am scoala. de cand am terminat cu facultatea ma pot bucura de toamna. pot sa vad culorile, sa gust fructele...inainte aveam doar gustul amar al cretei in gura si o scarba mare..maaaare.

asa k lasa scoala si treci la distractie! ;)