joi, 24 septembrie 2009

Sacoul, cat costa sacoul?



Ca printre noi activeaza servicii super secrete, asta o stiam. Dar sa fie atat de invizibile si totusi atat de prezente, n-as fi banuit niciodata. Asa ca , domnul cu ochi albastri care si-a agatat sacoul de unn copacel, in fata MAPN, pe trotuar cu Casa Poporului, va rog sa veniti sa vi-l revendicati.
O alta chestie ciudata, pe acelasi trotuar, de pe poarta Casei, a iesit un baietandru jerpelit dar cu bluetooth in ureche. Dupa 5 minute s-a si intors, pe aceeasi poarta, invitat chiar de jandarmul care patrula in fata portii. Sa se fi dus sa ia tigari? Sa recruteze serviciile inca de pe bancile scolii sau din mediile sarace?

3 comentarii:

Pescarusu spunea...

poate era Boc deghizat, si se afla in inspectie

sultana spunea...

HAHA, dar ai avut ceva vreme de perdut pe trotuarul cu pricina, duduita draga. macar l-ai pipait (pe sacou, nu pe pusti), era de calitate? daca avea vreo bomba in captuseala, la asta nu negindim ? cit de sigur mai e cetateanul intr- capitala europeana ?

delia spunea...

pai asa e cand ai treaba toata ziua teleleu prin oras. te mai opresti, mai observi:)n-am pipait sacoul, desi era de o tesatura fina (stiu asta de la tine).
@pescarusu: cred ca era in tabara pentru copii de casa ai partidului.