luni, 24 august 2009

Prima ameteala

Dupa o saptamana fix de dieta ma resimt. Nu stiu dc e inscris in tratament, dar azi sunt impuscata in cap, cu o migrena imputita. Corpul nu imi raspunde la comenzi, mi-e sila de pui deja si as manca numai chestii de puf, habar nu am ce. Deocamdata am dat jos 1,5kg, dar raman pe baricade. Ma tot gandesc la cauzele ametelii: ceaiul care-ti rupe burta in doua, faptul ca sambata si duminica am devansat cu 2 ore mesele pretuite sau ca am poftit la gratar de porc?
Ma tin tare inca 2 saptamani, renunt la ceaiul killer queen si trec pe echinaceea. Doamne ajuta!

8 comentarii:

sultana spunea...

ai grija fetito, sa nu te vad lesinata p-acilea. baga niste Fe, magne B6, calciu gluconic, iodura de potasiu, ferogradumet, xanax, tot ce e nevoie, si pune-te pe picioare. nu vrem sa vedem o mireasa fara paloare, te rog frumos. mai bine grasa si frumoasa, decit incercanata si tremurinda.

delia spunea...

pai dc le iau pe toate, o sa ajung si drogata, si grasa si frumoasaaa:). ce aleg?hai ca-s mai bine, am bagat apa, ca eram deshidratata. incredibil ce deshidrateaza fructele astea.

Anonim spunea...

Eu sunt mai lenesa. Prefer masajele. O data pe saptamana vine la mine o tipa specializata in kinetoterapie. Imi rezolva si durerile de spate, iar celulita se duce vazand cu ochii. Daca te intereseaza, iti dau eu numarul ei, sau poti sa-i zici lui Dedi sa-l ceara Blondei. Zi buna si poate ne mai vedem pe la o bere. Silvia

delia spunea...

pai asa da, madame! frumosss, stilat, ca o doamna. ca doar pt asta muncesti. imi place varianta, ma gandesc:). si da, bem, da ceai:))

Pescarusu spunea...

silvia, vreau mai multe detalii despre masueza :)

delia spunea...

esti sigur? vezi ca fata e kinetoterapeuta, si pe langa miscari de masaj, mai stie si miscari din kung-fu:)). ai grija in ce te bagi, pescarusule, n-am vrea sa iti lovesti aripioara cuma.

sultana spunea...

delio, pune-te pe sport fetito si lasa prostiile. pina la anu' parca vaz ca mai bagi citeva diete din astea si nu e deloc sanatos.

@pescarus: doar nu vrei sa-ti dea cu ulei pe pene...

Pescarusu spunea...

ma bag, ma risc, sunt invidios pe rate :)