luni, 17 august 2009

Fara identitate

Pierdut cartea de identitate si bonuri de masa, luna august 2009. Nu stiu ce e mai tragi-comic: faptul ca am ramas fara bani de mancare la serviciu sau ca nu mai am niciun act de identitate viabil, fara domiciliu si fara date de identificare? Pasaportul imi e expirat, si fara carte de identitate nu il pot reface; certificatul de nastere este distrus in proportie de 70% si zace undeva, lipit si raslipit. Nu stiu ce sa fac acum? il declar pierdut? Unde, ca nu-s din capitala? Si cu bonurile cum fac? O sa le mai recuperez vreodata? E, totusi, vorba de mancare in valoare de 80 de Ron, nu-s de ici de colo.

9 comentarii:

Pescarusu spunea...

ai vrea sa-ti capeti o noua identitate ?
Dc te consoleaza si eu am fost jefuit in urma cu 3 sapt( acte, telefon, bani...)

delia spunea...

oh doamne, nu ma consoleaza deloc, chiar te compatimesc. le-ai refacut deja? cat despre identitate, pana in aprilie as putea sa experimentez cateva: poate o marilyn, o audrey hepburn, o simona senzual, ma gandesc si anunt.

sultana spunea...

sticksuri si pufuleti sa maninci, auzi? vrei sa luam un cupon de material pt rochie? hai ca m-ai suparat, unde iti sta capul, fetito?

delia spunea...

haoleu cucuoana, da n-ai mila, zau. azi am inceput si dieta, poate n-oi ajunge chiar piele si os pan la anu. baga un cupon de triplu voal in plus pt bust, ca la astea nu renunt!

Pescarusu spunea...

doar C.I. si am primit si un telefon cadou la schimb cu o palarie :))

dedi spunea...

chill out everybody! actul "s-a" gasit, iar bonurile parca le-am zarit de dimineatza prin hol. asa ca dupa o mica amnezie suntem inapoi pe drum. :)

delia spunea...

ameteala e de la dieta:)). e ok ca am pus pe jar doua orase, dintre care, unul e capitala tarii. ce-am ajuns, de rasul curcilor, zau asa!

Mikidos spunea...

eu zic sa incerci sa te faci cateva zile audrey:) ca meriti!

delia spunea...

audrey it is!:)