luni, 26 ianuarie 2009

Se naste, nu se naste?

Ma gandeam la blogul asta si la marile probleme ale vietii expuse aici. Pana acum n-am prea trait chestii mari si de importanta majora pentru omenire. Mi-am umplut spatiul cu nimicuri pentru care am fost blamata, de cele mai multe ori. Oricum ar fi, azi am realizat ca-s numa banalitati in comparatie cu ce traiesc unii.
In aceste minute/ore, undeva langa casa noasta, se va naste un nou pui de fosta Obreja, devenita Gheorghe. Vara-mea, cea despre care toata lumea spune ca suntem gemene, va deveni mamica iar eu stau si bat praful de pe toba cu nimicurile mele. Numai cand ma gandesc la ea ma doare sufletul si ma trec toate durerile facerii. Ma simt de parca as fi barbac-su si mai ca m-as duce sa stau si eu pe langa usi. Sau s-o tin de mana. Sau sa ii scot eu mai repede copilutul care ne-a tot dat emotii de vreo saptamana incoace. Dar cica mai bine stam la treaba noastra ca mai tare enervam taticul. Asa ca o asteptam pe Crina Maria cu sufletul la gura si pungile de cadouri langa usa. Nu pot lucra azi nimic, sunt pe stand-by.
Pozele de jos sunt pentru Mariuca.

Update: s-a nascut o Crinuta albicioasa, blondina si cu ochii lipiti, citez dintr-un tatic emotionat si foarte fericit. sa ne traiasca! Iat-o la doar 7 ore de viata:









6 comentarii:

Anonim spunea...

sa traisca fericita si sanatoasa tun! :)

Cristi spunea...

Felicitari, sa fie sanatoasa si ferice...!

Mikidos spunea...

Ei, matusica! Sa ne traiti! Si hai..ce astepti ma rog?!

delia spunea...

ei..astept sa suga asta mica, sa zica mama, sa mearga, s-o intarce, sa faca vreo 2, 3 ani si apoi ma pun si io pe treaba...serios:).
in plus, esti si tu la rand, asa ca....

Anonim spunea...

betiva mica maica-sa aia, cu burtica si berica :-))))))).

Mariuca senioara

Delia spunea...

eh, las ca-i bun asa....gal gal gal..sa o cresti pe ritm de dans si bautura.