luni, 12 ianuarie 2009

Despre altii

Recunosc ca m-au trecut niste fiori de delasare si lene crasa in blogosfera. Recunosc ca la sfarsitul anului mi-a trecut prin cap sa renunt la aceasta "formatie de blogger" din lipsa de idei. As fi vrut sa zic ca m-am razgandit pentru ca mi-au venit niste super idei, insa adevaraul e ca nu m-a lasat Dedi. Ar fi simtit ca il tradez, adica relatia a inceput oarecum prin intermediul celor doua blogguri ale noastre si gratie lu domnul Exarcuuu, sa-i dea sanatate al de sus. Deci macar pentru el si pentru linistea de acasa tre sa scriu aici. N-am sa mai scriu nimic despre noi, nici macar despre mine. N-am chef si ar fi prea putine de adaugat. Nu ne casatorim, nu facem copii, nu ne luam casa, nu zburam. Insa vom merge din nou la nunti si botezuri si ne vom plimba mai mult in tara anul asta. Presimt ca va fi anul calatoriilor personale:). Si e placut cumva.
As scrie despre altii, despre prietenii nostri care ne-au marcat in anul trecut, despre oamenii frumosi si calzi care ne-au deschis usile caselor lor, despre cei care ne ajuta in proiectul cu BOUL.
Dorin este unul dintre cei care ne-au sustinut iar in timpul liber face filme. Asa de bine ca is si premiate. Recent premiate. Aruncati-va ochii peste panoplia dumnealui, merita sa ii dedicati cateva minute, macar pentru fotografie daca nu sunteti pasionati de filme. Are si cateva aparate foto vechi, ochi buni, parul cret si o prietena lipicioasa ca mine. In speranta ca ma va distribui si pe mine intr-un rol secundar in primul sau lungmetraj, inchei acest elogiu si il invit oficial la un mai bun vin fiert cu scortisoara din arhiva proprie.

11 comentarii:

Anonim spunea...

...stii cum se zice...nu zice "hip" pana nu spui "hop"...deci nu incepe cu NU....in cel mai rau caz cu "poate" :)

delia spunea...

de aici inteleg ca zburam la new york in luna de miere:)))).hihihiii

Anonim spunea...

multumesc pentru atentie!
astept spectatorii cu biscuiti si suc proaspat de portocale.

Ana-Maria spunea...

Multumim, multumim!!! :) Ana cea lipicioasa

delia spunea...

cu mult drag, copii vecini:)!

Simona Corlateanu spunea...

las' ca te pupa mona si-ti trece....itzi dau energie creativa de la mine....sau ..potzi sa scrii de mine....mai bine....nu te mai pup!...:))..te pupa dedi destul!

delia spunea...

hai ca scriu si despre tine si anul asta:). ma distreaza ca ti-ai pus numele complet, de parca nu te-as cunoaste....sau iti faci reclama aici???:)

Anonim spunea...

Curaj Delia sa stii ca si voi i-ati inspirat pe altii

Cristi spunea...

Curaj Delia, sa stii ca si voi i-ati inspirat pe altii...

Anonim spunea...

Il scrie nenea blog automat (si poza la fel)...si am constatat ca nu imi convine....nu mai comentez nimik!:))...am realizat ca de fapt tu! culegi roadele succesului doar ca ma cunosti pe mine!...dar acum...ce a fost a fost....voi devenii VEDETA de la comentariul asta...pus pe blogul tau ..deja vizualizez tot succesul care ar avea sa vina!! tu vezi? simtzi?
PS: Las' ca te trag dupa mine la o adica cocutza!...nu te las eu o necunoscuta! Le aratam noi ce face Moldova la Bucuresti!

delia spunea...

mona, toate ca toate dar sa imi divulgi numele de scena nu-s de acord!!! am zis! intimitaturile ni le spalam impreuna nu una pe spatele celeilate. semneaza moldovianca otzarata.