marți, 20 ianuarie 2009

De ziua lui

Apologie la postul lui.
Aseara l-am sarbatorit pe Dorin, vecinul creator de filme. Ocazie cu care ne-am ras, am baut niste vin, moment in care s-au declansat niste gafe monumentale, glume bune la ora aia si senzatia ca nu tre sa mai beau in timpul saptamanii. Trebuie sa imi cer scuze oficial si aici Ionucai, careia i-am prezis un viitor sumbru si dezolant dar care a fost draguta si a sesizat umorul negru din gafa-mi oribila. Draga Ionuca trebuie sa stii ca expresia "nici tu nu stii ce vrei" imi apartine, imi descrie viata si greselile de toate felurile. Nu o lua personal, ca de fapt a mea ea:).
Scuzele imense sunt catre Dorin carui i-am scris un review la filmul Celalalt care de fapt era un tease. Nu, nu eram beata cand l-am scris, doar aiurita si foarte nerabdatoare. Oricum, mi-a luat ceva sa ma prind ca toata lumea vazuse intreg filmul si numai eu o singura bucata cu coloana sonora. Stiu ca razi acum dar sper ca vei trece cu vedere si ca veti mai merge cu noi sa ne caciulim.
In alta ordine de idei, gafele de aseara au provocat o stare de euforie si in garsoniera noastra iar Dedi s-a declarat mandru de femeia lui ametita si tontuta.

4 comentarii:

Anonim spunea...

eu sunt inca ametit nevoie mare...
si la 1 tre' sa fiu la servici.
inca n-am citit review-ul tau, dar il voi ! cu amendamentul ca judec pentru teaser.

uita-te la film si astept un review care sa spele pacatele (tale fata de tine):
http://www.vimeo.com/2836756

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

Ala cred ca a fost cel mai haios moment al serii! Se pare ca umorul tau negru m-a mai desteptat putin :D We should meet often, you bring me luck! ;))

Delia spunea...

yes, we should! facem o adunare cu pretext de metrougreu sapt viit?:)