joi, 31 ianuarie 2008

tristete la metrou

Mai nou am timp sa privesc cu atentie. Cel mai tare ma intristez la metrou, pentru ca oamenii cei mai gri sunt la metrou. Nu vezi un zambet, o sclipire, vezi numai tropait robotizat si ochi tristi.Dimineata mai e cum mai e, dar seara o iau razna. oamenii sunt urati, fetele sunt cazute, ochii sunt gri, hainele se depersonalizeaza si totul miroase a deznadejde.
Lumea nu are chef sa se duca a acasa, pentru ca a doua zi o iau de la capat.
si linistea. ati observat ca nimeni nu vorbeste seara, la metrou. oare de ce? nu mai glas?sau suflu?sau chef?
orasul asta nu e viata, e o eterna calatorie cu metroul.
si eu m-am schimbat. tot de la metrou mi se trage. dar imi tot spun ca orasul e de vina, nu eu.

5 comentarii:

Emilian spunea...

Dacă vrei să categoriseşti oamenii, nu metroul este locul cel mai potrivit. Metroul e un fel de budă pe care, vrei sau nu, trebuie s-o vizitezi. Dacă vrei să vezi şi feţe luminoase treci prin parcuri, în zilele cu soare. O să-ţi reînvie toate sentimentele frumoase. Altfel, ca să scap de plictiseala metroului, eu citesc. Trece timpul mult mai uşor.

Delia spunea...

Nu am pretentia sa categorisesc oamenii, voiam doar sa subliniez ca e trist de mor sa vad lume apasata si fara chef de viata..stiu pt ca am trecut si io prin ast, si mai trist e iar ca toata lumea asta e la metrou.
cat despre parcuri, asa e, ieri a fost soare si multa lume in parc:).iar despre citit, si io ma afund in carti si muzica la metrou sa-mi treaca amarul.dar se pare ca nu toata lumea stie sa se foloseasca de parghiile astea.
merci , emilian, pentru comment.si altadata.D.

Alinuta_bulinutza spunea...

Ai mare dreptate. Toti au zis nebuna cand dupa cateva zile de mers cu metroul am scos teoria cu fatza de metrou pe care o dobandesti fara voia ta cand cobori acolo. Am incercat sa zambesc...dar a fost mai rau...acolo pari nebun daca zambesti :)

delia spunea...

propun sa facem o miscare revolutioanara care sa se cheme: "Zambiti va rog, la metrou". intri, za,besti unui grup de oameni, automatic, din 10 in 10 secunde si pun pariu ca vom dezmorti Unirii 1, poate chiar si Unirii2.:)))))
te bagi:))

Alinuta_bulinutza spunea...

Nu prea mai am incredere ca pot schimba ceva.Mai ales ca eu sunt una ei sunt multi. Mai ales ca am mers doar o saptamana si dupa am revenit la masinuta mea vesela cu muzica...in care pot sa rad si sa cant cat ma taie capul.Nu stiu daca se pot intampla chestii dragute la metrou. Ai vazut asta? http://www.youtube.com/watch?v=Bom0uI0n-1Q ...SI TOTUSI...cred ca inca as cobora..si as zambi :P