luni, 28 ianuarie 2008

Perle din Cv-uri, episode 2

Am promis si ma tin de cuvantare, alte perle, formulari, gaselnite de prin CV-urile in format european.

"Cursuri, certificari & premii"
In timpul scolii generale si in timpul liceului am participat la diverse olimpiade: de franceza(unde am castigat si locul 5 pe tara in clasa a VIIIa,si in ceilalti ani m-am clasat printre primii),de matematica.


Abilitati
pasiune si dedicatie pentru Relatiile cu Clientii, pentru a achizitiona si retine clienti,abilitatea de a furniza informatii prompte, solutii si crea conditii optime pentru a asigura fiecarui client o experienta pozitiva cu firma

Hobby-uri
IMI PLACE MUZICA,SA MERG LA MUNTE,SA IES CU PRIETENI SUNT O FIRE VESELA DAR ATUNCI CAND ESTE VORBA DE SERVICIU DEVIN SERIOASA SI CALCULATA


Responsabilitati:Piar

Unde va vedeti peste 5 ani?
Un faimos executive assistant .

promit sa revin.

D.



4 comentarii:

Dedi spunea...

da! sa "fi" piar e de mare angajament!

delia spunea...

probabil ca voi renunta sa mai public declaratii scoase din contextele Cv-urilor, mi s-a atras atentie repetat ca nu e frumos:).

Unknown spunea...

Daaa... nu ieste ietic dom'le sa scoti perle din siviuri, firar mama lor de perle...
Bai frate, greu cu piarul asta. Greu tata. Iti trebuie sa stii schilzuri frate, cum ar veni de-alea de achizitii clienti. Si vorb-aia, achizitia ca achizitia, da retinerea lor e mai complicata.
Ma-ntreb: oare ii retine cu mandat, catuse si tot restul sau doar asa... se joaca cu ei si apoi in lasa sa plece?
Da tre sa recunosc ca cel mai tare mi-a placut faza cu experienta pozitiva cu firma. Dom'ne si acolo e mare bataie de cap. Cum sa plece lientul altfel decat cu o iexperienta pozitiva? Ca o dau astia afara pe biata piarisda daca pleaca clientul nemultumit.
Ehehe... greu s-ajungi un faimos executive assistant. By the way ... un executive assistant nu cred ca va fi niciodata faimos. Se impune trecerea de stadiul de "assitant".

Anyway, mai usor cu PIARUL pe scari ca acusi acusi trozneste din toate incheieturile lui de PIAR ostenit si obosit.

Delia, revino draga! Merita. Fuck ethics! :)

delia spunea...

in sfarsit cineva care a inteles tot mesajul me:), vezi ce-nseamna sa fi facut PIAR impreuna pt un partdid obscur:))
faza cu "executive assistant faimos" mi-a placut f tare, cu alte cuvinte: vreau o sa fiu o secretara perfecta (si asta in 5 ani) plus faza ca expereinta pozitiva pt un clientttt:)).
clientilor putin le pasa, ei vor bani si produs.
pentru cei care m-au acuzat de lipsa de etica, prin posturile astea nu am vrut sa ma dau eu desteapta si autoritate in domeniu, ca nu-s, voiam doar sa subliniez ca inca mai avem de invatat la capitolul imagine de sine, mai ales intr-un CV.
Desi facem facultati si mastere peste specializari, nu stim sa ne vindem, nu stim cum sa redactam un CV (rezumat elocvent la experientelor si competentelor profesionale).
Mai mult, ne grabim sa ne completam CV-uri in formate europene doar pt ca "da bine" insa uitam de continut.