vineri, 24 ianuarie 2014

Cine mai vrea sa fie femeie? (P)

In afara de cele care au ridicat timid manuta, presupunand ca vorbesc cu niste adolescente intens rimelate si cu sange clocotiond, mai vrea cineva? Pana sa ajung la mare secret, ca cica e un secret, postez cateva poze cu Luca, pentru ca aseara, s-a intamplat ceva mai important decat subiectul postarii de mai jos.





Copilul nu a intrat inca la gradinita, nu e la vreo zi de nastere, ba chiar nu cunoastea bine niciun copil din poze, si totusi, ceva s-a intamplat: a stat singur la un atelier de modelaj cu coca colorata tinut de Lumea lui Momo, la Libraria Bastilia. Si i-a si placut, si noi am ramas interzisi, si fericiti ca asta micu se desprinde inceeettt de noi. E drept, era si Ta-su in culise, in alta camera, dar in zona, iar eu sus, la mansarda la lansarea produselor Ferlidona organizat de neobosita Mamica Urbana si White PR. Chiar, fato, cand si cum de ai timp si energie sa mai faci si evenimente cu doi copii mici acasa? Asadar, mai bifam o etapa, copilul cere la copii, se joaca nestingherit cu ei si socializeaza din ce in ce mai usor, cu o singura conditie: copiii sa fie mai mari decat el, daca sunt si fetite, si au peste 4 ani, e si mai bine:).
Ce faceam eu sus, ca o doamna? Ma rog, ca o femeie? Pai, imi cautam feminitatea, imi palpam pantecul (ce cuvant ciudat, nu stiu dc imi place sau nu, si cica si barbatii au pantec???) si faceam respiratii sa ma pot conecta cu mine. Suna ciudat, nu? Mie mi s-a parut doar pe jumate ciudat pentru ca am incercat deja respiratia meditativa la Yoga si la exercitiile pe care le-am facut dupa nastere, pentru perineu, apoi am luat recent contact cu Theta Healing (daca nu stiti ce e, nu-i bai, luati aci un link, o sa revin si cu experienta mea), insa nu mi-a placut asa de tare abordarea legata de feminitate. Deci, aseara am fost la un eveniment marca Ferlidona- un nume oribil de brand pentru femei, au teste de ovulatie, de ph vaginal, teste care pot masura daca ai sau nu infectie urinara si tot felul, numa pentru fumei- si, ca sa nu fie un eveniment boring, fetele de mai sus organizatoare au adus-o pe Oana Stoianovici, coach in dezvoltare personala, care sa ne vorbeasca despre feminitate, pantec, orgasme multiple. Well, aici am fost toate interesate sa aflam cum ajungi sa ai orgasme multiple, si cica nu tine de barbat sa le ai, ci de un vagin misto, umed, sanatos, intunecos si rece (sper ca la nivel metaforic, ca nu prea vad barbati dornici sa se avante acolo in cazul asta). Anyways, asa cum zice si doamna asta simpatica, cu gura mare, numa in blogosfera, ca in viata reala e chiar cuminte, Olandezul Zburator, nici io nu cred ca pantecul nostru e intunecos si rece, ba chiar exista studii care spun ca e cald rau acolo si difuz.
Ce am retinut io de aseara? Ca Luca e pregatit de gradinita, ca numele produselor, de altfel mega utile si de avut musai in casa, Ferlidona, e un nume oribil, ca Oana e faina si are niste ochi mai frumosi decat ai mei, damn it, dar inca nu ma da pe spate, tre s-o mai vad in alte evenimente si ca intalnirea cu mame bloggarite, miercurea seara e chiar misto. Va pup, fetelor!

Secretul femininitatii? Sa te conectezi cu tine de cate ori ai ocazia, oricum, mai ales la Mama Natura. Cica merge!

Evenimentul a fost posibil cu ajutorul: Solaris, Orly, Lumea lui Momo, DeLights Beauty Club, Kara Baby, Actavis-Ferlidona si Libraria Bastilia!
ps nu pun poze cu mine ca am iesit oribil, mai grasa decat sunt in mod normal, si nu vreau sa-mi fac rau peste ani!

4 comentarii:

Miruna spunea...

Ahhaa, si mai eram si eu langa tine sa-ti stric pozele defintiv :))). Important este ca au stat aia mici singuri acolo fara drame si plansete, pentru mine a fost cea mai mare fericire.

Avem copii mari, e timpul sa ne apucam de folosit testele pentru ovulatie :))

Delia spunea...

:)) Miruna, cum de am ratat io comentariul asta saptamana trecuta?
io-s foarte fericita ca acus face Luca 3 ani si o sa vrea din ce in ce la copii, mai greu decat a ta, ca e baiat, deh, stiu teoria, insa ma bucur:).

Vio spunea...

Pfoooa...deci pot sa sper ca in cateva luni al meu domnisor o sa fie sociabil cu copiii? Chiar daca nu-i vorba de fete cu 2-3 ani mai mari ca el? (caci deocamdata ele-s singurele pe care le accepta si se joaca..ma rog..s-ar juca si el cu ele)
Si mai pot si sa sper ca in cateva luni vom merge impreuna la astefl de eventuri fara sa ratez in toatalitatea evenimentul..cum se intampla acum...din cauza ca tre' sa alerg dupa el ca sa nu ma dea restul mamelor afara de-acolo??
Asadar...exista speranta! :P

delia spunea...

Da da, exista speranta, nici io nu as fi crezit acu 2 luni, serios. Hai ca poate ne nimerim la vreun event, ne si cunoastem, ii facem sa se si cunoasca::).