duminică, 6 octombrie 2013

Talciocarim urban la Elefantelul curis

De cateva zile stau numa cu ochii pe prognoza meteo si ma rog. Pe bune, ma rog ca vremea sa fie blanda pe 12 octombrie, cand ne reapucam sa talciocarim. Si fac bine sa sper ca vom apuca sa stam si in curte cu marfurile noastre pentru ca ultimele previziuni arata 23 de grade frumoase, cu soare si nor, dar ce mai conteaza, cand nu ploua, asa-i? Asa ca ne adunam sa talciocarim dupa 6 luni de pauza si dupa 6 editii de Talcioc Urban cu scop umanitar in urma carora am strans ceva banuti care au ajutat putin niste copilasi bolnavioari.
Editia asta de Talcioc Urban e speciala, am numit-o dupa 4 ani pentru ca in 2009, fix in aceeasi luna puneam de primul talcioc in curte la Verde. Nici nu stiu daca eram mai mult de 30, 40 de oameni, iar timp de 6 ore ne-am simtit asa de bine facand schimb intre noi de lucrusoare mistoace, incat mi s-a facut dor de starea aia.
De data asta vom fi mai multi, sper, impreuna cu copiii nostri care vor acces liber la locul de joaca, Elefantelul curios, al prietenei mele vechi, Izabela. Inchidem locul de joaca la ora 16.30, din cauza de petrecere privata, deh, si alti vor sa se distreze, insa talciocareala poate continua pana seara.
Incepem la ora 10 si terminam cand terminam de vanzare. Sau cand terminam distractia. Sau cand vrea fiecare sa plece, pentru ca la talcioc nu sunt reguli, dar deloc.
Va astept, avem nevoie de cumparatori, nu de alta, dar va trebui sa cumparam intre noi toate bijuteriile misto, haine nepurtate si cu eticheta aduse la pret bun, haine de copii mici-pe cine mai incape, miere naturala, sucuri, prajituri si nu numai.
Mai bine intrati pe pagina de evenimente de pe facebook si veti vedea ca nu va mint:).
Ah, si multumesc din suflet Badicilor, temerari talciocari, care nu ai lipsit mai deloc de la distractia talciocara.

Niciun comentariu: