duminică, 3 martie 2013

Vederi de la Paris

Suntem proaspeti intorsi de la Paris, dupa o saptamana nebuna, obositoare si deloc turistica. Sotul a fost in delegatie cu serviciul, noi pe langa el, am incercat sa ne umplem timpul prin orasul parisian cat el era ocupat sa aduca bani in casa. Numai ca... A fost asa de frig afara, in case, peste tot, incat nu am reusit sa vizitam mai nimic. Singurul punct turistic bifat tangential, pentru ca am trecut din greseala pe langa el, a fost Turnul Eiffel. In rest, am bifat numai locuri de joaca si spatii pentru copii, si alea foarte putin, pentru ca a fost ba frig, ba dormea copilul, ba era copilul obosit.
Asa ca singurele poze sunt cele de jos, cand copilul a adormit fix in timpul vizitei la Salonul de Agricultura unde ar fi vazut multe animale, de unde ne-am intors cu acea pisica balon care ne-a terorizat drumurile prin metrou sau cu un Luculica curios si pregatit zilnic de drum.
In fiecare dimineata ma intreba: Azi nu suntem acasa la noi. Unde mai mergem, mama?
Unde sa mergeti cu copilul? La Aquarium, la piscina pentru copii, la Cite de la Science, si sa ne ziceti si noua cum sunt programele pentru copii ca noi nu le-am apucat, era o ora aiurea pentru somnul copiilor, si in orice magazin cu instrumente muzicale.
Concluzia excursiei noastre parisiene de o sapt: nu mergeti cu copil de doi ani in city break-uri, si niciodata iarna! E mai obositor si dificil decat daca ati merge cu trei adolescenti ciufuti.
Primavara frumoasa!

3 comentarii:

Raluca spunea...

La varsta asta se schimba atat de repede (in "usor de crescut")! Alex la 2 ani avea tantrumuri teribile din cauza inceperii vorbitului. La 2 ani si 4 luni eram in Budapesta, in februarie 2012, cu cel mai cooperant copil din lume, cel mai easy-going si cel mai vesel si iubitor.

Anonim spunea...

Hahahaha, te-ai vopsit! Super! ))

delia spunea...

dap, tind spre un coraille:)