marți, 1 mai 2012

De 1 mai, grasuto!

Cred ca asta e refrenul potrivit etapei de viata in care ma aflu acum. Si daca tot e inceput de luna, incep si eu cu planuri marete de... slabit. Mda, era si cazul. Am ajuns la un numar nesimtit de kilograme care nu se asorteaza defel cu inaltimea mea, amestecatura care face din mine un butoias de mamica de Luca. Nu stiu cum naiba am ajuns sa cantaresc fix cat aveam in luna a saptea de sarcina, mult, domle, mult. Asa ca e cazul sa ma pun pe treaba slabitului, nu cu diete, ci cu miscare. Partea buna e ca si sotul s-a cam implinit rotunjor, semn ca ne prieste viata la tustrei, asa ca ne vom insoti in incercarea de a da jos mizeria de pe burti, picioare si brate. Eu imi propun sa scap de 5 kg in prima faza, cat mai alaptez, dupa care ma voi mai ruga de inca 5 sa plece de pe fata mea. Sotul cred ca tre sa dea mai mult, sper, macar sa nu fiu eu aia prea grasa si frumoasa din casa.
Daca vedeti seara prin parc doi alergatori strambi, asudati, urmariti indeaproape de un copil alergator deja care imita tot ce fac parintii lui, nu ne deranjati, noi suntem si avem treaba.
Sper ca se intelege de ce nu au mai aparut poze cu mine pe blog in ultimele luni. Prima poza va fi cu mine minus ceva kilograme, abia ma astept!

4 comentarii:

sultana spunea...

hai sa incepem sa slabim cu totii, vrei ?:)

Degetica spunea...

si io, si io :D

Anonim spunea...

sa inteleg ca nu sunt singura care a luat in greutate dupa ce a nascut?! cand am venit de la maternitate mai erau 5 kile, cand am inceput diversificarea "mai erau" 11... Am dat jos 8 intre timp, dar cu maaare agitatie: dieta disociata pe mese combinata cu hipocalorica (de la doctor), pastile compatibile cu alaptarea pt niste afectiuni metabolice mai vechi si 8 ore de sport pe saptamana - da, copilul sta cu bona ca eu sa ma duc la sala... Dar e muuult mai bine, nu ma mai dor genunchii si I'm back in the skinny jeans.Ceea ce va doresc la toate. Si da, laptele a scazut chiar in a doua zi de dieta, dar cumva s-a recalibrat dupa vreo luna, nu am intarcat.

Delia spunea...

Fetelor, mobilizarea, io am zis pas la dulciuri de cateva zile si am dar jos un kg. Sper sa nu fie doar in capul meu. Am inceput si jogging.
Anonim: bravoooo, f tare! Deci se cam poate si cu tzatza, si fara ( de la slabit scad, nu?;))