sâmbătă, 26 mai 2012

Copilul minune

> Ma tot invart in jurul blogului de cateva zile si tot vreau sa scriu despre ce mai face si ce mai zice Luculeanul nostru, dar nu apuc pentru zilnic e ceva nou de consemnat. Nu exagerez cand zic ca vorbeste incontinuu si invata in fiecare zi un cuvant nou. Nici nu stiu cate cuvinte zice pentru ca sunt multe si diverse. Repeta pana si cuvintele din limba engleza si ne lasa cu gura cascata. Zice dam= damn si saci= search. E un burete care ne absoarbe gesturile, vocabularul si pana si grimasele. Pe langa cuvintele pe care le pronunta aproape perfect, de ex cane= carne, bacon= balcon, cecei= cercei, si isi exerseaza r-ul graseind de zor, este foarte prezent in orice situatie, nu-i scapa nimic, doamne fereste sa zici ceva si el sa nu fie atent. In fiecare minut face ceva iar acum este preocupat sa goleasca continuturi de orice si sa le umple la loc: genti, sertare, masinile de spalat, cutii, asa se face ca m-am trezit cu haine murdare de-ale lui in sertarul meu cu chiloti si cu pixuri si cuburi in masina de spalat. Imi place ca e si constiincios si inchide mereu usile dupa el ca sa nu te prinzi pe loc de nazdravanie.
> Suntem incantati de el si ne minunam de cate stie sa faca si sa zica la 14 luni.
> Capitolul somn este un pic mai bine, doarme doar o singura data pe zi cate doua, trei ore, doar daca stau langa el sa suga de cateva ori iar noaptea inca se trezeste de cateva ori. Inca rezist, la cat e de misto copilul, e si pacat sa ma plang de el:).
>

Un comentariu:

Anonim spunea...

Doamne, ce cunoscut imi suna!Exact asa e al meu baiat, acum de aproape 2 ani: ziua doarme si 2 - 3 ore, dar exact asa cum face si Luca! De pe la 1 an si un pic doarme totusi prima ora singur in pat, iar urmatoarele strans lipit de mine! Noaptea se trezeste si acum de 2 - 3 ori, dar deja mi se pare ceva normal...nu stiu cand va fi prima noapte dormita cap-coada, cred ca o s-o tin minte toata viata..dragii de ei..Lavinia